reklama

Dorota tort jednym słowem-zajebisty 
 Jubilat 1 klasa! Mucha jest i wszystko inne jest na miejscu także 
 Tylko kuźwa się nie wyrobię do 19;( ale myślę, że jeszcze kiedyś coś zjem co upieczesz
Marta zaproszenie piękne! ;D Może ja jeszcze zrobię?//Pomyślę...hymm
Żabcia jestem wierną fanką Maciusia, na każdej focie uśmiech szczery
 nie mogę z niego, jaki on fajny!Zaproszenia -zazdroszczę pomysłowości ;P

Marta zaproszenie piękne! ;D Może ja jeszcze zrobię?//Pomyślę...hymm
Żabcia jestem wierną fanką Maciusia, na każdej focie uśmiech szczery
Dorota swietne fotki, tworzycie naprawde super rodzinke
 Wszscy pasujecie do siebie idealnie, a ty kochana co zdjecie to piekniejsza zdradz jak to robisz??
A i K sie zmienil chyba ostatnio
 Jakos chyba grubszy sie wydaje co??
 Juz wiem to pewnie ten tort tak na niego zadzialal bo jest cudowny a pwnie w smaku jeszcze lepszy. No i dzieci Twoje uwielbiam, a najbardziej tego małeg diabełka bląd włosego

A i K sie zmienil chyba ostatnio
a_gala
Fanka BB :)
inka85
Mamusia Aleksego
ja jestem właśnie w trakcie tworzenia zaproszeń a że robię ręcznie więc chyba każde będzie inne-niepowtarzalne :-)

a_gala
inka - ja robiłam własnoręcznie zaproszenia i zawiadomienia na ślub, no prawie własnoręcznie, bo część była drukowana, ale doklejałam wzorek i wiązałam kokardki, ponad 100szt. ...ufff... Teraz też bym chętnie zrobiła, ale jednak czas na to nie pozwala....

Milva
Zbójkowa mama;)
Inka- podziwiam!
Ja niestety może i chęci mam , aby zrobić coś samemu, ale cierpliwości już ani krzty;-) Dlatego też zamówiłam zaproszenia wczoraj na allegro

Ja niestety może i chęci mam , aby zrobić coś samemu, ale cierpliwości już ani krzty;-) Dlatego też zamówiłam zaproszenia wczoraj na allegro

reklama

dorotar110

AGALA świetne zaproszenia.
VIOLETT tak to pewnie przez tort
 a tak na serio to nie, moze na zdjęciu tylko tak wyszedł. Też uwielbiam tą moją blond szarańcza. Może w końcu nam się uda, że poznamy swoje Bąble i siebie na żywo.

VIOLETT tak to pewnie przez tort
 a tak na serio to nie, moze na zdjęciu tylko tak wyszedł. Też uwielbiam tą moją blond szarańcza. Może w końcu nam się uda, że poznamy swoje Bąble i siebie na żywo.

Podziel się: