reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Wiesz, że może się wybiorę na USG gdzie indziej. Bo zmiana lekarza (na takiego z innej miejscowości) to wiązałaby się też ze zmianą szpitala, w którym będę rodziła, bo chcę żeby mój lekarz, który mnie prowadził był obecny... Trudna sprawa.

Pozdrawiam, Marta

Wczoraj zobaczylismy naszą kropeczkę w pęcherzyku! Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że dalej też tak będzie. Mam nadzieję, że na następnym usg będzie już widać bijące serduszko. :)

Margolis twoja ciąża jest starsza od mojej a ja już we wtorek widziałam jej/jego serduszko. Czy to było normalne usg czy dopochwowe? Ja mialam dopochwowe i moze dletgo już widzialam

Czasami malenstwo jest modsze niz nam sie wydaje - tak jest z moim dzidziusiem i dlatego jestem na wrzesniowkach choc teoretycznie powinnam byc na sierpniowkach. Ocenil, ze okolo tydzien mlodsze.

Lekarz powiedział mi że maleństwo na usg było bardzo malutkie i następne żeby nie przesadzić zrobimy za dwa tygodnie. mam nadzieję, że wtedy to już wszystko będzie widać jak należy.

Polecam :)
Bylam w 21 tc. we Wrocławiu u mojego stryja na klinice.Niesamowite wrażenie :) no i wielka pamiatka z życia w brzuszku :) widać wszystko dokładnie,nosek,pulchne rączki i paluszki. Super ;)

reklama
jA się już w pierwszej ciąży nad tym zastanaWIAłAM i zrezygnowałam w końcu.. znam wiele przypadków gdzie niestety nic nie było widać..
i szkoda by mi było kasy ryzykowac..
pozatym i tak fajnie zobaczyć dzidzi w całej okazalości po urodzeniu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry