reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Mycha
moja fasolina w 11 tyg. miała 40mm więc nie dużo więcej i też lekarz mówił,że jest ok :)
Więc sie nie martw,bo przecież każde dziecko rozwija sie w swoim tempie,zarówno teraz jak i po urodzeniu.
Głowa do góry ;)
wszystko jest ok ;)

reklama
EDI mimo to się martwię. Ale ide 01 marca na genetyczne USG do się dowiem więcej!

Ja jeszcze nie robiłam pomiarów malucha.
Niedawno dowiedziałam się od mojej kuzynki, że dzieci do 3 m-ca są identyczne.
Dopiero pózniej nabierają indywidualnych cech.
O tym nigdy mi nie mówił mój gin.
Podejrzewam,że oni mają jakąś skale i wiedzą najlepiej. ;D

Witam Was !

No to sama sie teraz zmartwiłam bo dzis bylam na drugiej wizycie u gina i lekarka powiedziala mi ze moja kruszynka ma prawie 5cm a ja jestem w 10 tc,i wy teraz tak piszecie ze ja sie martwie!A nic nie przytylam ciagle waze 56 kg.
Teraz mam dylemat....Co wy o tym myslicie???
Pozdrawiam :)

Jestem z Kluczborka!Niewiem czy ktos bedzie kojarzyl tą moja malutka miejscowosc.Hehe.Musze koniecznie zminic lekarza!!! :)

Natlko,wiem gdzie jest Kluczbork :)
Pochodzę z opolszczyzny,ale od kilku lat mieszkam w Katowicach :)
Zmień lekarza!!!!

W najbliższą środę idę na USG genetyczne i 3D. Juz nie mogę się doczekać :laugh:
Będę miała nagrany filmik! Szkoda tylko że dzidzia jeszcze jest taka mała :)

Mycha jeśli będziesz miała zdięcia to czy mogłabyś pokazać,jestem bardzo ciekawa jak wyglądają. ::)

reklama
Jeżeli da się z płytki wkleić to pewnie że tak, ale skanera nie mam! :p
Postaram się jednak coś zrobić! ;)

Do góry