reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Jeśli tak to termin masz Mycha na 17 września przy 28-dniowych cyklach. I teraz w zależności od długości jeśli masz dłuższe niż 28 dni np. 30 dni to róznice 2 dni dodajesz czyli 19 września, jeśli krótsze np. 25 dniowe to znowu różnice 3 dni odejmujesz czyli 14 września...
Tak to mniej więcej wygląda...
Przepraszam ze sie tak mądruję ale moja teściowa jako położna z 30-sto letnim stażem "uświadamia" mnie pod każdym względem. Czasami mam dość i nie chce mi się jej słuchać bo przecież nie jestem małą dziewczynką, która nie ma pojęcia np. skąd sie biorą dzieci...

A ja mam wizytę już w czawrtek!!! Też myślałam, że to wieczność ale nareszcie minęły te 3 tygodnie nieszczęsne! Ciekawa jestem jak wyglądają te moje maluszki! Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku!!

witam Koleżanki.
Może to nie miejsce na ujawnienie się ale...
skłoniły mnie te wasze 9.12 @ - ja też tak miałam.!!! :laugh:
Jak tak dalej pójdziemy łeb w łeb to przyrost naturalny gwałtownie wzrośnie ok. 15.09 !!!

ja się na razie nie ujawniłam z nowiną - bo na razie się boję cieszyć... Wiem że głupio to może zabrzmieć ale zeszły rok nie był dla mnie najszczęśliwszy... :(

jak skończę ten newralgiczny czas 13-14tc to ogłoszę to światu - czyli wam i znajomym.
a na razie to czytam uważnie wasze rady, pilnie się do nich stosuję - bo dotyczą również mnie.

Dziękuję Wam za wsparcie emocjonalne-Wasz optymizm naprawdę jest zaraźliwy.
Pozdrawiam.

Katarina więc czekamy aż do nas dołączysz! ;)

Ten rok będzie super dla nas wszystkich ! ;)

Pozdrawiam

reklama
no no dziewczyny ten 9 grudnie to coś znaczy a wiecie ze przy cylku 30 dniowym nasz szczyt owulacyjny przypadł na 24 grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak wiec to chyba dobry dla nas znak choc ja na 100% wiem że do zapłodnienia doszło 22 grudnia :)

Do góry