Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja coś czuję, że do końca nie wybierzemy.. coś wymyślę na ostatnią chwilę a tatuś i tak sobie po swojemu da jak pójdzie syna zgłosić![]()

!!!!. Nie wiem jak to sie do konca stalo bo przeciez wydaja odpisy aktu urodzenia ale tyle lat temu musieli miec pewnie jakis balagan.

Zor z tym to trzeba uwazac :-) - w rodzinie mam przypadek ze ojciec wlasnie tak zrobil ale wybral dosc krzywdzace imie dla dziewczynki. Biedna przez 18 lat borykala sie z taka "latka" i przezwiskami. Po czym jak poszla wyrabiac dowod osobisty to w metryce miala inne, normalne imie!!!!. Nie wiem jak to sie do konca stalo bo przeciez wydaja odpisy aktu urodzenia ale tyle lat temu musieli miec pewnie jakis balagan.
ale tatusiowi Balbiny nie opowiadam tej historii na wszelki wypadek
, żeby się przypadkiem nie zainspirował A to nasza dzisiejsza sesyjka ... płeć nadal nieznana !
Zobacz załącznik 641375Zobacz załącznik 641376Zobacz załącznik 641377Zobacz załącznik 641378