reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG zwykłe i 3D

reklama
kochane jak to będzie faktycznie Zuzia, i będzie miała taki zgrabniutki tyłeczek to za 15 lat mój mąz nawet do sklepu będzie za nią wychodził!  :laugh: Juz teraz powiedział, ze jak zobaczy koło niej jakiegoś typa to nie ręczy za siebie!  ;)  :laugh:

no to jestem ciekawa ich odczuć kiedy sami z nami zaczęli spotykać, jak nasi ojcowie ich traktowali. hi hi ;) :laugh:

MAŁA moj tez jak sie dowiedzial ze prawdopodobnie dziewczynka to tez taki mowił....wszystkich kandydatow bedzie gonił...no chyba ze jakies piwko mu postawia to beda miec plusa ;)

Frezja Ty łobuzie, a gdzie Twoja relacja z USG, miałaś mieć je w piatek i co, ani słowem się nie odezwałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślisz, że zapomniałyśmy?  Czekam na zdjęcia i szczegółowy opis!!!

I gratuluję DZIEWCZYNKI  ;D ;D ;D

Nie odzywałam się bo byłam, jestem w ciężkim szoku ;D Przez sześć miesięcy był chłopak a tu.... DZIEWCZYNKA Lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę ale nie był pewny więc może jeszcze coś tam wyrośnie.
BPD- 6,44cm
AC- 21,92cm
FL- 4,93cm
WAGA- 942g
Jest zdrowiutka i ma się dobrze.
Łożysko poszło do góry więc jest oki.
Położenie pośladkowe :mad:
Ssała poluszek i tak ślicznie było widać jak bródką porusza :laugh:
28tc13xo.jpg

28tc27nn.jpg

28tc31lu.jpg

reklama
Frezja fotki bardzo wyrazne - fajna Twoja dzidzia.
Ale pyzata to nie jest - chyba jakies złudzenie :-)
Ja widzisz miałam takie przeczucie od samego pocztaku ze to chlopczyk a tu panieneczka w brzusiu . Wiesz mam nawet sporo ciuszkow w kolorze niebieskim(te co maz kupił sam) ale co tam dzieci na kolorowo sie teraz ubiera ;D

Do góry