reklama
N
Nicole
Gość
Ale fajnie Kika :laugh: To musi być niesomawite przeżycie zobaczyć takiego małego bobaska w brzuszku. Ja idę do nowego gina dopiero w czwartek - będę wtedy w 10 tygodniu. Mam nadzieję,że tez zobaczę moją dzidzię. A dlaczego bierzesz duphaston. Mi poprzedni lekarz nic takiego nie przepisał.
N
Nicole
Gość
Ale fajne zdjęcie :laugh: Ja byłam wczoraj na USG. Niesamowite przeżycie! Maluszek fikał koziołki, widziałam bijące serduszko i kręgosłup. Gin się trochę naszukał pępowiny, gdyż jak określił: maluszek lubi się wiercić:-) Wszystko jest w porządku, bobasek jest o tydzień "do przodu". Tak więc, albo szybciej dojrzewa, albo będzie duży. Fotki na razie nie mam, to wam się nie pochwalę. Pozdrawiam Was, wasze duuuuże fasolki lub małe krasnalki ;D
Witajcie!!! Ja wróciłam właśnie z usg. Moja fasolka ma ok 30 mm i rozwija się dobrze.Szkoda,że nie mamy w przychodni takiego usg które robi zdjęcia.Widziałam tylko na ekranie a chętnie bym się z wami podzieliła moją radością.Następne usg będę miała za 3 tygodnie.POZDRAWIAM!!!
reklama