• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Usg

Cześć dziewczyny, chciałabym was prosić o poradę , a mianowicie byłam na USG 5 tydzień , lekarz nie odpowiedział na moje pytania zrobił USG i do widzenia , oczywiście zarejestrowałam się do innego za 2 tyg wizyta . Czy na USG widać tylko pęcherzyk czy cos jest w pęcherzyku? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Załączniki

• IMG_20230817_155309.jpg
    IMG_20230817_155309.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 405
reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym was prosić o poradę , a mianowicie byłam na USG 5 tydzień , lekarz nie odpowiedział na moje pytania zrobił USG i do widzenia , oczywiście zarejestrowałam się do innego za 2 tyg wizyta . Czy na USG widać tylko pęcherzyk czy cos jest w pęcherzyku? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Też uważam, że pęcherzyk, co w 5 tygodniu jest obrazem prawidłowym.
Pęcherzyk żółtkowy pojawia się między 5+2 a chyba 5+5.

A dlaczego wyszłaś z gabinetu, skoro lekarz nie odpowiedział na pytania ? Jego obowiązkiem jest odpowiedzieć na każde zadane pytanie. Tu chodzi o Twoje i dziecka zdrowie i życie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry