• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Basia, Martusia dzięki :) faktycznie pewnie dlatego ze nie bylo spinki, tylko relaks i myslami gdzies indziej a nie o tym czy peka czy nie peka :) Jejku tak sie ciesze

A babcie fakt musze zmolestowac w najblizszych dniach haha :)

Cześć Artystki :)
Skończyłam podstawki pod kubki.
1.jpg
4.jpg3.jpg2.jpg

Podstawki są dwustronne - z jednej jest kogucik albo kura, a z drugiej kwiat.

Podstawki zwykłe korkowe, dlatego taka fajna faktura wyszła. A kury są serwetkowe oczywiście :)
W zasadzie nie pasują mi w ogóle do mieszkania, ale kury mi się podobały to zrobiłam. Dla siebie muszę wyprodukować jakieś z fioletem, brązem, beżem.

Cześć dziewczyny :)
Kahaka - prześliczne te podstawki - i akurat bym się przejmowała, że mi nie pasują ;) Przecież one nie stoją cały czas, tylko kiedy herbatę czy kawę pijesz/pijecie. Pokazuj je znajomym i chwal się ;) I podsunęłaś mi pomysł, bo ja mam takie zwykłe korkowe podstawki, troszkę poplamione więc ich nie używam (a wyrzucić szkoda - czasem tak mam ;)) To pomaluję i będę miała nowe ;)
Martusia ja dzisiaj po południu zacznę te koszulki na jajka. Szydełko już mam, kordonek przyjdzie po południu to zajmę się nową produkcją :)
A widzisz, Ty poddawałaś w wątpliwość urodę swojego baranka a tu inni też takie chcą - dlaczego - bo śliczny jest, a już z tą trawą wygląda rewelacyjnie :)

Teraz trawę zrobię jako podstawkę-tak jak mi podsunęłaś....
ja bardzo chcę zrobić też koszulki, ale boję się zabrać za schemat... Ale może Ty robiąc mogłabyś notować co i jak? Chodzi mi o to, że: 1 rząd to i to, drugi tyle tego itd :)
A jak nie to chociaż jak zrobisz podeślij mi z którego schematu robiłaś to i ja z tego spróbuje bo jakby co będę miała kogo spytać o pomoc :)

reklama
Oczywiście będę notować - tylko ze mną jest różnie - w sensie tak jak u baranka nie wiadomo skąd dodatkowe oczko się wzięło. Albo czasem czegoś nie kumam ;) i robię po swojemu. Ale jeżeli tylko Ci się mogę przydać - nie ma sprawy. Tylko, że ja zaczynam wieczorem dopiero, jak mama pójdzie, bo dzisiaj mnie odwiedza (właśnie ona kordonek mi dostarczy)
A drugiego baranka pokażesz? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry