reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

ewa superanckie te literki:-) no ale roboty widać że było niemało

missiiss cudniasta ta sukienka:-p jetem pod totalnym wrażeniem waszych talentów

,......ciekawe czy ja jakiś mam, jesli tak to dotąd nie odkryty:dry:

reklama
a dziekuje dziekuje , zabieram sie za bolerko ale jasiek pewnie duzo mi nie da zrobic bo skwierczy sobie z zbka w wozku i podejrzewam ze 10 min i bedzie ryk... jak dokoncze skienke z dodatkami i bolerkiem to wkleje jeszcze skonczone napewno bedzie fajniejsza z dodatkami :)

a to właśnie przed chwila wykonczona sukienka :-)

Załączniki

• tuuu.jpg
    tuuu.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 68
missiiss jeśli to nie jest opatentowany wzorek na sukieneczkę mogę prosić od ciebie wzorek? kiedyś szydełko to była moja pasja a teraz to już skończyły się mi pomysły. może bym dla swojej córci też cosik takiego zdziałała

wrublik tylko jak mam ci to napisac ?:) ja nie umiem czytac ze schematow ja robie z glowy patrze na rysunek i robie tzn probuje bo nie zawsze wychodzi nie miaalm do sukienki schematu tylko tak sobie robilam :) ale w koncu musze sienauczyc co jest co i kupic gazete i poprobowac ze schematow. wlasnie fajnie miec corcie bo dla synka nie mam pomyslow :/

Wy takie piękne rzeczy robicie, ale ja muszę się pochwalić, że przez 3 dni nie było mnie na forum bo Julii obiecałam, że zrobię dla jej lalki szalik no i udało się:-) Pierwszy raz miałam druty w ręku, babcia pokazała i czerwony szalik Zuzia ma:-).

reklama
joamar pochwal sie no :) ja jeszcze wrzuce moj rysunek ostatnio :) znalazlam fajny na necie i sobie narysowalam :) ale to pozniejbo jasiek sie budzi zzimowego snu hehe :)

Do góry