reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W co się bawić?

Żelka zarąbise gąski dzięki:tak: Wypróbowałam przed kąpielą i podszczypywałam pupinę alż był śmiech:-)

Do zabawy w robienie porządku polecam również ręczniki papierowe najlepiej całą rolkę, albo.......... zaległy mandat heheheh:-D:-D:-D

reklama
:tak::tak: ..gazety i ulotki ze sklepow - najlepiej taka duza z Lidla :-)

Ja dzisiaj w lozku mialam tysiace kawaleczkow chusteczki higienicznej :))
a dalam Polci - bo sie nudzila i baaaardzo chciala :tak: no a mi sie tak chcialo spac jeszcze troszke........ to bardzo fajne zajecie jest - rwanie sobie takiej chusteczki :] .......... :-)

Ostatnia edycja:
fajny wątek, te nasze szkraby są niesamowite..

u nas kulanie do kogoś i łapanie piłeczki jest na topie a także robienie zdjęć.Tzn młody trzyma aparat i robi fotki, jak usłyszy dzwięk migawki to rechocze, albo zagląda w obiektyw i rechocze do światełka..Ogólnie ostatnio mu nieźle "odbiło" na punkcie fotek.. czy właściwie aparatu..
popatrzcie...

Załączniki

• DSC00667.jpg
    DSC00667.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 109
  • DSC00673.jpg
    DSC00673.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 106
Jaipur mój chrześniak jak był mały to też pozował do zdjęć.Zobaczył aparat od razu modeling mu się włączał, a teraz ucieka przed aparatem.

Heh, Jagódź to się zawsze umie wstrzelić w temat. Robienie zdjęć i straszenie ludzi to jej najnowsza pasja, na każdym wychodzi tak:

zabiję cię i zjem :sorry2:
DSC_0550.jpg

Drzeć kartki i gazety też lubi, problem w tym, że jest kartkożercą, codziennie dostarcza sobie dawkę celulozy, także ograniczam :dry:

Jedną z najgłupszych, nowych zabaw jest wąchaniem śmierdzących kulochów:sorry2: Ropuch rechocze. Lubi się też bać. Np. w kółko muszę jej czytać jak wilk pożera Czerwonego Kapturka, albo jestem goniącym, rogatym bykiem albo udaję, że mi spada z rąk, albo wyskakuję zza pufy itd.

reklama
Do góry