Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziwne, że po poronieniu lekarz dał Ci zielone światło prawie od razu. Przeważnie czeka się te 3 miesiące by wszystko się ustabilizowało. Tym bardziej jak miałaś ostatnio od razu biochem. Ja bym mimo wszystko poczekała aż organizm trochę dojdzie do siebie, bo teraz jest osłabiony, macica też jednak troszkę musi się "zregenerować ". Nie wiem, tak mi się wydaje.
Ja tak samo! Tulam Cię, zdychamy sobie razem.Ja dziś to jakiś koszmar przechodzę.
Zaspałam do roboty jak nigdy.
Ledwo siedzę dziś. Ledwo dycham normalnie.
Jestem taka jakąś umęczona, zajechana totalnie. Jeszcze głowa mnie boli.Jakoś mi wogóle do dupy. Chciałabym się położyć i mieć już świety spokój na czas nieokreślony.
Nie. poprostu się przyczepiła i tyle
Nikt mi badania będzie pisał ze chce zdobyć sympatię kogoś i to jest żałosne.
Rozmawiałam z lekarzem.Dziwne, że po poronieniu lekarz dał Ci zielone światło prawie od razu. Przeważnie czeka się te 3 miesiące by wszystko się ustabilizowało. Tym bardziej jak miałaś ostatnio od razu biochem. Ja bym mimo wszystko poczekała aż organizm trochę dojdzie do siebie, bo teraz jest osłabiony, macica też jednak troszkę musi się "zregenerować ". Nie wiem, tak mi się wydaje.
Nie gadaj tak. Ja też jestem naczelnym narzekaczem i czarnowidzem, ale nie można przyciągać złej energii!Rozmawiałam z lekarzem.
Wszystko wygląda ok .
Badania też.
Wszystko wygląda tak jakbym wogole nie była w ciąży.
Szkoły są różne.
Inne kobiety nie doczekają nawet miesiączki po łyżeczkowaniu i zachodzą w ciążę.
Miałabym bana jakby wynik histopatologiczny wyszedł nie ciekawie lub inne badania a u mnie niema się czego przyczepić.
Z moim szczęściem pewnie nie zajdę w ciążę przez najbliższe miesiące
Dokładnie, nie ma sensu już tego ciągnąć i nabijać się słówkowo.A, musiałam się cofnąć do wątku ...
Ja nie wiem, ale moim zdaniem nie ma co tego tematu już ciągnąć, jesteście skłócone po jakimś starciu w jakimś wątku no i cóż, odbiło się to w innym miejscu zwyczajnie.
Nie gadaj tak. Ja też jestem naczelnym narzekaczem i czarnowidzem, ale nie można przyciągać złej energii!
Ja myślę, że Ty (tak jak i ja) masz wbrew pozorom dobrego Anioła Stróża. Zobacz jak szybko doszłaś do siebie - to nie wygląda tak u wszystkich.W każdym bagnie można dostrzec jakiś plus!
![]()