reklama
olka11135
Fanka BB :)
Dziwne, że po poronieniu lekarz dał Ci zielone światło prawie od razu. Przeważnie czeka się te 3 miesiące by wszystko się ustabilizowało. Tym bardziej jak miałaś ostatnio od razu biochem. Ja bym mimo wszystko poczekała aż organizm trochę dojdzie do siebie, bo teraz jest osłabiony, macica też jednak troszkę musi się "zregenerować ". Nie wiem, tak mi się wydaje.
No właśnie są różne szkoły, kiedyś kazali czekać. Teraz często mówi się, że na fali tej poprzedniej ciąży łatwiej jest zajść bo organizm "pamięta" ciąże i jakby tą nową podtrzymuje.
Od łyżeczkowania w ogóle chce się odchodzić na rzecz odsysania, a samo łyżeczkowanie dziś robi się bardziej delikatnie i przypomina scaring endometrium, który robi się czasem przed in vitro by zarodek lepiej się zagnieździł
kami1094
Ja tak samo! Tulam Cię, zdychamy sobie razem.Ja dziś to jakiś koszmar przechodzę.
Zaspałam do roboty jak nigdy.
Ledwo siedzę dziś. Ledwo dycham normalnie.
Jestem taka jakąś umęczona, zajechana totalnie. Jeszcze głowa mnie boli.Jakoś mi wogóle do dupy. Chciałabym się położyć i mieć już świety spokój na czas nieokreślony.
loumarie
Nie. poprostu się przyczepiła i tyle
Nikt mi badania będzie pisał ze chce zdobyć sympatię kogoś i to jest żałosne.
A, musiałam się cofnąć do wątku ...
Ja nie wiem, ale moim zdaniem nie ma co tego tematu już ciągnąć, jesteście skłócone po jakimś starciu w jakimś wątku no i cóż, odbiło się to w innym miejscu zwyczajnie.
Paula. sz
Rozmawiałam z lekarzem.Dziwne, że po poronieniu lekarz dał Ci zielone światło prawie od razu. Przeważnie czeka się te 3 miesiące by wszystko się ustabilizowało. Tym bardziej jak miałaś ostatnio od razu biochem. Ja bym mimo wszystko poczekała aż organizm trochę dojdzie do siebie, bo teraz jest osłabiony, macica też jednak troszkę musi się "zregenerować ". Nie wiem, tak mi się wydaje.
Wszystko wygląda ok .
Badania też.
Wszystko wygląda tak jakbym wogole nie była w ciąży.
Szkoły są różne.
Inne kobiety nie doczekają nawet miesiączki po łyżeczkowaniu i zachodzą w ciążę.
Miałabym bana jakby wynik histopatologiczny wyszedł nie ciekawie lub inne badania a u mnie niema się czego przyczepić.
Z moim szczęściem pewnie nie zajdę w ciążę przez najbliższe miesiące
kami1094
Nie gadaj tak. Ja też jestem naczelnym narzekaczem i czarnowidzem, ale nie można przyciągać złej energii!Rozmawiałam z lekarzem.
Wszystko wygląda ok .
Badania też.
Wszystko wygląda tak jakbym wogole nie była w ciąży.
Szkoły są różne.
Inne kobiety nie doczekają nawet miesiączki po łyżeczkowaniu i zachodzą w ciążę.
Miałabym bana jakby wynik histopatologiczny wyszedł nie ciekawie lub inne badania a u mnie niema się czego przyczepić.
Z moim szczęściem pewnie nie zajdę w ciążę przez najbliższe miesiące
Ja myślę, że Ty (tak jak i ja) masz wbrew pozorom dobrego Anioła Stróża. Zobacz jak szybko doszłaś do siebie - to nie wygląda tak u wszystkich.

kami1094
Patii26
Dokładnie, nie ma sensu już tego ciągnąć i nabijać się słówkowo.A, musiałam się cofnąć do wątku ...
Ja nie wiem, ale moim zdaniem nie ma co tego tematu już ciągnąć, jesteście skłócone po jakimś starciu w jakimś wątku no i cóż, odbiło się to w innym miejscu zwyczajnie.
Paula. sz
Nie gadaj tak. Ja też jestem naczelnym narzekaczem i czarnowidzem, ale nie można przyciągać złej energii!
Ja myślę, że Ty (tak jak i ja) masz wbrew pozorom dobrego Anioła Stróża. Zobacz jak szybko doszłaś do siebie - to nie wygląda tak u wszystkich.W każdym bagnie można dostrzec jakiś plus!
![]()

reklama
loumarie
No kurde.
Bo Luna to sobie wzięła za cel w tym cyklu peaknąć za nas wszystkie.