Patii26
Fanka BB :)
Aaaaaa, teraz zaczaiłam hahahahhaFajnie ze chłop się interesuje he he "interesuje"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaa, teraz zaczaiłam hahahahhaFajnie ze chłop się interesuje he he "interesuje"![]()
Nie mam już hahha@Lunaa09 oddawaj jajo!
Kto cię tam wie...chłop już stoi i czeka z maczugą, swoją drogą zacnaAaaaaa, teraz zaczaiłam hahahahhanie nie nie, to cień telefonu, żadnego bakłażana
![]()
W Polsce dawstwo nie może być nieanonimoweI jeszcze Wam powiem, że jeśli trzeba będzie to już Jej powiedziałam , że wyhoduje Jej i oddam swoje jajeczka![]()
Noo ładnie rośnie stopniowo, ja się ucieszyłam, że owu może przyjść szybciej bo już w 5dc nie była taka słabiutka, a to po prostu tak mi się wybarwiają te testy.. ja to chyba odpuszczę te wszystkie testy bo ładnie mnie w xhuja robiąNo dziewczynki, widzę, że u mnie testy owu ciemnieją szybko w tym cyklu( a siuśki dzisiaj rano i teraz rozwodnione
) dziś 14dc i takie kreski w maju miałam dopiero w 17dc a na drugi dzień był pik, więc wygląda na to, że jutro może być pik
oby, bo nie chce znów takiego długiego cyklu ..
Poszedł w jajowód jak dzik w malinyNie mam już hahha