reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Kto cię tam wie...chłop już stoi i czeka z maczugą, swoją drogą zacna 🤪
Niestety, ale tak się pokłóciliśmy wczoraj rano konkretnie, że jestem tak wku%wiona na niego, że nawet od wczoraj się do niego słowem nie odzywam. Nie mam ochoty na niego patrzeć a co dopiero uprawiać seks. I coś czuję, że nici będą z tego cyklu. Ale nic na siłę 🤷‍♀️

@marietta2112 co z Tobą? :D Gdzie jesteś jak Cię nie ma? Zagubiłaś się na Krupówkach? 😁😁😁
No nadrobiłam po dwóch dniach delegacji, dzieje się widzę 😀🤗
Ja miałam tak intensywną tą delegacje, że dziś dopiero jestem na bieżąco. Krupówki i Gubałowka zaliczone, było super , a za trzy tygodnie mam Gdańsk na trzy dni znowu.
Okres już idzie ku końcowi, w niedzielę zaczęło się od plamienia w nocy przyszlo krwawienie, dwa dni było normalnie, a dziś po południu już tylko wkładki. Martwić się, że tak skąpo? W sumie zawsze u mnie to 3 góra 4 dni są ale myślałam, że będzie jak u Luny i Pauli po poronieniu.
Od jutra zacznę owu już chyba robic, bo w kwietniu zaszłam z seksu 11 dnia cyklu więc jutro to będzie 5 dzień cyklu.

No nadrobiłam po dwóch dniach delegacji, dzieje się widzę 😀🤗
Ja miałam tak intensywną tą delegacje, że dziś dopiero jestem na bieżąco. Krupówki i Gubałowka zaliczone, było super , a za trzy tygodnie mam Gdańsk na trzy dni znowu.
Okres już idzie ku końcowi, w niedzielę zaczęło się od plamienia w nocy przyszlo krwawienie, dwa dni było normalnie, a dziś po południu już tylko wkładki. Martwić się, że tak skąpo? W sumie zawsze u mnie to 3 góra 4 dni są ale myślałam, że będzie jak u Luny i Pauli po poronieniu.
Od jutra zacznę owu już chyba robic, bo w kwietniu zaszłam z seksu 11 dnia cyklu więc jutro to będzie 5 dzień cyklu.
Nie martwić! 🤗
Przepraszam bardzo, ale jako że z tego co pamiętam stanowimy team urzędasy, pozwolę sobie zapytać w jakim to urzędzie są delegacje na Gubałówkę? 😂😂😂💛

Czy ktoś poza mną ma tak, że jest w stanie spać 20h na dobre a i tak jej się nic nie chcę, (chyba że zwrócić kawę), gdzie senność i lenistwo to przedostatnia moja cechą, dalej to już tylko cierpliwość. Miałam łagodna owulację, (.)(.)nawały jak marzenie, nagle przestały, za to ja zamiast wystrzelić to leże i rozważam, czy nie zostać śpiąca królewna, niech mnie królewicz zapłodni ale musi poczekać albo poradzić sobie sam bo teraz akurat śpię.

Czy ktoś poza mną ma tak, że jest w stanie spać 20h na dobre a i tak jej się nic nie chcę, (chyba że zwrócić kawę), gdzie senność i lenistwo to przedostatnia moja cechą, dalej to już tylko cierpliwość. Miałam łagodna owulację, (.)(.)nawały jak marzenie, nagle przestały, za to ja zamiast wystrzelić to leże i rozważam, czy nie zostać śpiąca królewna, niech mnie królewicz zapłodni ale musi poczekać albo poradzić sobie sam bo teraz akurat śpię.

Ja pisałam, że ostatnio tak mam - czuję się turbo zmęczona. Nawet jak się w miarę wyśpię.
Poszłam na teleporadę do internisty i mam masę badań. Teraz tylko muszę ogarnąć jak je zrobić

Człowiek pół dnia nie wejdzie na forum i tyle do nadrobienia 😂 ja dzisiaj poszczę, dobrze że się najadłam słodyczy na cały rok. Po tej wizycie u dentysty ledwo buzię mogę otworzyć a gdzie coś przerzuć 🫣 dziś koniec małpy, zaczynam owulaki ❤️

Ja tak mam, ale generalnie źle śpimy w nocy no i u mnie ferrytyna nisko także zwalam na nią. Do tego niedoczynność. Ja to wcześniej miałam tak, że jak dużo biegałam i ćwiczyłam to chciało mi się turbo, a teraz jak nie mam aktywności fizycznej to mam meeega lenia.

reklama
Nie martwić! 🤗
Przepraszam bardzo, ale jako że z tego co pamiętam stanowimy team urzędasy, pozwolę sobie zapytać w jakim to urzędzie są delegacje na Gubałówkę? 😂😂😂💛
A w Marszałkowskim 🤣 ale to w wolnym czasie było ofkors. Byłam już w niedzielę, a spotkanie było poniedziałek-wtorek, więc skorzystałam z okazji.

Do góry