reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja dziś to jakiś koszmar przechodzę.
Zaspałam do roboty jak nigdy.
Ledwo siedzę dziś. Ledwo dycham normalnie. 🤧
Jestem taka jakąś umęczona, zajechana totalnie. Jeszcze głowa mnie boli. 🫤 Jakoś mi wogóle do dupy. Chciałabym się położyć i mieć już świety spokój na czas nieokreślony.
Ja mam to samo... wczoraj mnie sąsiedzi pytali, ze chyba jestem zmęczona? dziś w pracy, czy nie jestem chora. Serio, dawno sie tak żle nie czułam

reklama
No dziewczynki, widzę, że u mnie testy owu ciemnieją szybko w tym cyklu 😀 ( a siuśki dzisiaj rano i teraz rozwodnione 🤭) dziś 14dc i takie kreski w maju miałam dopiero w 17dc a na drugi dzień był pik, więc wygląda na to, że jutro może być pik 😀 oby, bo nie chce znów takiego długiego cyklu ..

Załączniki

• Screenshot_2025-06-11-14-08-00-18_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-11-14-08-00-18_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    158,4 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG20250611140044.jpg
    IMG20250611140044.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 64
A nie wiem czy wam opowiadałam, apropo moich głupich snów gdy rośnie mi progesteron 😅🤡
Od soboty bolą mnie strasznie piersi i brzuch jak na okres. Więc logiczne, no jak wół idzie okres... mam jeszcze teraz 10 dni do niego ale dobra...

Wiecie, że pierwszy raz w życiu śniło mi się, że dostałam nagle okres? 🤣To jest tak głupie, że to się wogole mogło przyśnić ale byłam tak strasznie spanikowana we śnie. 🤣 Nie wiem jak musiał mnie brzuch boleć żeby mieć taki sen, ale byłam gotową do łazienki w szoku biec. 🤣

Nie skupie się dziś na pracy żebym pękła. Ciągle się zastanawiam, jak ugryźć temat wyjazdu w weekend. Z jednej strony bardzo chce ale z drugiej wolałabym zostać w domu i leżeć aż mi oczy wygnija.

No dziewczynki, widzę, że u mnie testy owu ciemnieją szybko w tym cyklu 😀 ( a siuśki dzisiaj rano i teraz rozwodnione 🤭) dziś 14dc i takie kreski w maju miałam dopiero w 17dc a na drugi dzień był pik, więc wygląda na to, że jutro może być pik 😀 oby, bo nie chce znów takiego długiego cyklu ..
Cień benisa... 😇🤣🍆

reklama
Do góry