U
użytkownik 220722
Gość
Mój budowlaniec - mu by coś musiało strikte na oczy siąść (nosi soczewki) ,żeby nie poszedł do pracy. Ketonalu się nażre i zasuwaTo mój mechanik, więc praca bardzo fizyczna. Nawet nie chce słyszeć o l4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mój budowlaniec - mu by coś musiało strikte na oczy siąść (nosi soczewki) ,żeby nie poszedł do pracy. Ketonalu się nażre i zasuwaTo mój mechanik, więc praca bardzo fizyczna. Nawet nie chce słyszeć o l4
O następny agent. Mój dokładnie to samo.Mój budowlaniec - mu by coś musiało strikte na oczy siąść (nosi soczewki) ,żeby nie poszedł do pracy. Ketonalu się nażre i zasuwa![]()
Mój rolnik więc nie ma wyjściaO następny agent. Mój dokładnie to samo.
Ja raz miałam zatoki, ale do tego stopnia że dosłownie mnie położyło.
Zatoki są okropneNo to właśnie był taki przypadek pamiętam, bo to było przechodzone zapalenie zatok w łagodniejszej formie. Pracowałam z nimi z 2 tygodnie aż się mocno pogorszyło.
Twarz mi wtedy spuchła, ponad 39 stopni, musiałam w nocy masować mocno palcami strefy zatokowe żeby katar wogóle wychodził... 2 opakowania Amotaksu tysiączki na 2 tygodnie mi wlepił lekarz.
Straszne to było, mam wielkie nadzieje, że w kolejną zimę mnie te wspaniałości ominą bo to był koszmar nad koszmary.![]()
Zatoki są okropne![]()
Ja lubię , uwielbiam olejek eukaliptusowy. U mnie jak jest rozłożenie w domu najmłodszych to nie robię im inhalacji z tego, tylko na rogu poduszek kropelki nalewam. Pomaga polecamDobre są inhalacje z olejkiem eukaliptusowym i z solą, kuchenną.
Mój też rolnikMój rolnik więc nie ma wyjścia![]()