Patii26
Fanka BB :)
Piękny wynikDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny wynikDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Ja biorę Miovelie Pro ( dość droga bo ponad 100 zł ), w tym mam dwa rodzę inozytolu i witaminy, plus biorę D3+K2 i żelazo Tardyferon.Kompleks witamin biorę + dodatkowo DHAale chciałabym coś jeszcze tylko za bardzo nie wiem co…
@white_lotus oznaczam Cię tutaj jak cośMnie miał ktoś wpisać na testowanie a nie wiem czy jestem wpisana miałam być wpisana na 10 czerwca
Ale przecież kosiniakowe jest tylko wtedy gdy kobieta nie ma płaconego macierzyńskiego. Wtedy pobiera tylko ten zasiłek 1000 zł co miesiąc. Bo na macierzyńskim dostaje to 80% swojej wypłaty ale już kosiniakowego nie może wziąć, chyba tak to było co nie ?
Na razie nie czuję się na tyle pewnie, więc musicie jeszcze trochę tu ze mną wytrzymać ;-)Piękny wynikno to kochana, śmigaj na mamuśki !
Życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży
I jeśli masz ochote to możesz tutaj z nami zostać i pisać co jakiś czas
![]()
A ja dalej nie zamówiłamMoje owulaki doszłyzrobie z ciekawości jednego wieczorem...
Kto wie, kto wie co tam się klujeOstatnie mówię do swojego chłopa,że cycki mi urosły.
Dzisiaj sam to przyznał, że nooo większe są i pyta czy w ciąży jestem. No spożywczej na bank bo przytyło mi się już 2 kg![]()