kami1094
Fanka BB :)
Tak, pozytywne od 9dpo. Mam nadzieję, że wyniki niedługo.oo to super ! testy wychodziły pozytywne ? Kiedy masz mieć wyniki bety ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pozytywne od 9dpo. Mam nadzieję, że wyniki niedługo.oo to super ! testy wychodziły pozytywne ? Kiedy masz mieć wyniki bety ?![]()
Dziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Rośnij kropeczkoDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
I nie obsrywać się, że mogłoby być więcej?Piękny wynik![]()
GratulacjęDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Aż mam ochotę mojemu powiedzieć , żeby posmakowałDokładnie - w sumie to nie wiem czy śluz płodny inaczej smakuje niż ten "codzienny"intrygujące
mój nigdy nie zgadywał w ten sposób tylko,że mokro bardziej niż zwykle hmmm
chyba to wygooglam w wolnej chwili. Ale tak jak mówi Paula - prawdę o owu powie tylko monitoring bo nawet pozytywny test LH nie potwierdzi czy pęcherzyk pęknie itd .
Kropka walecznaDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Piękny przyrost! Gratulacje raz jeszczeDziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Szalona! Jest dobrzeI nie obsrywać się, że mogłoby być więcej?![]()