reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
@kami1094 jak tam byłaś na becie?
Ktoś dzis testuje? Czy wiernie czekacie do terminów z listy:)
Hehe 😄
Czy kusiło mnie, żeby zrobić dziś test? Oczywiście, że tak!
A czy wyszedł negatywny? Oczywiście… 😆
Dziś jestem 8 dpo. Według ChatGPT aż 30% kobiet na tym etapie może już zobaczyć pozytywny test, ale sami wiecie, jak trudno wytrzymać do tych magicznych 10 dpo. Człowiek przez cały cykl się łudzi, że może tym razem się uda…

Na ten moment ból piersi zniknął, ale nadal są ciężkie, opuchnięte, no i pojawił się kremowy śluz… Czekam dalej z nadzieją 🤞✨

Hehe 😄
Dziś jestem 8 dpo. Według ChatGPT aż 30% kobiet na tym etapie może już zobaczyć pozytywny test, ale sami wiecie, jak trudno wytrzymać do tych magicznych 10 dpo. Człowiek przez cały cykl się łudzi, że może tym razem się uda…

Na ten moment ból piersi zniknął, ale nadal są ciężkie, opuchnięte, no i pojawił się kremowy śluz… Czekam dalej z nadzieją 🤞✨
Chat GPT pierdoli. Nie słuchaj go. Statystycznie ja i moje czworonożne dzieci mamy po 3,33 nogi. 8dpo też miałam negatyw. Trzymam kciuki 🌈

Hehe 😄

Rozumiem 😃 mam tak samo z testami.

reklama
Ale po smaku z dołu nie jest wstanie stwierdzić czy była owulacja lub czy będzie
Tylko i wyłącznie monitoring u ginekologa
Dokładnie - w sumie to nie wiem czy śluz płodny inaczej smakuje niż ten "codzienny" 🤔 intrygujące 🤔 mój nigdy nie zgadywał w ten sposób tylko,że mokro bardziej niż zwykle hmmm 😆 chyba to wygooglam w wolnej chwili. Ale tak jak mówi Paula - prawdę o owu powie tylko monitoring bo nawet pozytywny test LH nie potwierdzi czy pęcherzyk pęknie itd .

Do góry