reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczyny, czy coś polecacie brać, co może pomóc zajść w ciążę? Albo było takim wow u Was? Biorę wiesiołka, owulację mam bo prozek 7dpo wysoki, seks w dobre dni jest i już sama nie wiem co może jeszcze nam pomóc….
Ja z polecenia koleżanki od 4 miesięcy jem tabletki Pregna Start, a czy pomagają nie wiem. Na pewno moje wyniki badań witamin się dużo poprawiły.

reklama
siknęłam i biel vizira- chciałabym powiedzieć że jestem zaskoczona ale nie :p natomiast zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny, bo sobie myślę że może rano ten mocz był zbyt stężony no i laski wychodzi mi tak ciemny jakby niedługo miałaby być owulacja. W tym cyklu wcześniej nie robiłam owulakow i zastanawiam się co się dzieje z moim cyklem :p bo zawsze po piku testy były bardzo jasne wręcz białe, zwłaszcza w tym dniu cyklu (dziś 22dc a cykle mam 25 dniowe)- dwa razy cały cykl robiłam owulaki żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda i nigdy tak nie było.

Dokładnie - w sumie to nie wiem czy śluz płodny inaczej smakuje niż ten "codzienny" 🤔 intrygujące 🤔 mój nigdy nie zgadywał w ten sposób tylko,że mokro bardziej niż zwykle hmmm 😆 chyba to wygooglam w wolnej chwili. Ale tak jak mówi Paula - prawdę o owu powie tylko monitoring bo nawet pozytywny test LH nie potwierdzi czy pęcherzyk pęknie itd .
Ja dziś miałam zrobić bete ale u fryzjera aa długo zeszło.
Więc jutro pojadę.
O dziwo dalej są kreski .
Kur....dostane z tym wszystkim.

Gdybym ja się starego zapytała jak smakują moje soki bo mam pozytywny owulacyjny to by się chyba obsmarkał ze śmiechu 😂🫣 a ja w sumie to taka wiecie - wyuzdana czy jak to ująć - odważna - w łóżku nie jestem,żeby wiecie tak się zwracać do niego w trakcie seksu,żeby mnie posmakował i opowiedział wrażenia 🥴☺️🙃
Mój kazał mi się puknąć w głowę jak mu powiedziałam.
Mówię na początku lizanie później seksik .

siknęłam i biel vizira- chciałabym powiedzieć że jestem zaskoczona ale nie :p natomiast zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny, bo sobie myślę że może rano ten mocz był zbyt stężony no i laski wychodzi mi tak ciemny jakby niedługo miałaby być owulacja. W tym cyklu wcześniej nie robiłam owulakow i zastanawiam się co się dzieje z moim cyklem :p bo zawsze po piku testy były bardzo jasne wręcz białe, zwłaszcza w tym dniu cyklu (dziś 22dc a cykle mam 25 dniowe)- dwa razy cały cykl robiłam owulaki żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda i nigdy tak nie było.
Może coś jednak z tego będzie?

Może coś jednak z tego będzie?
Hmm nie mam pojęcia. Bardziej zastanawiam się czy dopiero owu przede mną, chociaż zawsze mam wszystko bardzo regularnie to jednak nigdy nic nie wiadomo.
Tak wygląda owulacyjny

Załączniki

• IMG_8211.jpeg
    IMG_8211.jpeg
    353,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
U mnie ciemny test owu był pierwszym co mi dało do myślenia. Dzień lub dwa później miałam pozytyw na ciążowym ;)

Do góry