reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Coś tu dzisiaj cicho 🤔 jak tam wam drogie panie minął ten cudowny dzień? 🙂
U mnie intensywnie, ale dziś jakoś się kiepsko czuję, raz że jestem śpiącą cały dzień, jakaś osłabiona, to jeszcze pogoda się właśnie zrypała więc pewnie dlatego tak sie czuję 🤐
Zaraz siadam coś obejrzeć, ale nie wiem jeszcze co 😃

Ostatnia edycja:
Ja właśnie zamówiłam sobie owulaki na pocieszenie 😁 myślę że zdążę jeszcze zatestowac pod koniec miesiąca, zobaczymy kiedy owu wypadnie ☺️

U mnie intensywnie, ale dziś jakoś się kiepsko czuję, raz że jestem śpiącą cały dzień, jakaś osłabiona, to jeszcze pogoda się właśnie zrywała więc pewnie dlatego tak sie czuję 🤐
Zaraz siadam coś obejrzeć, ale nie wiem jeszcze co 😃
Też mam tak dzisiaj, masakra. Cały dzień taka bez mocy. Ledwo żyłam w pracy 🥲

Mam wrażenie ze ten dzisiajszy dzień w ogóle jakiś leniwy, bez chęci do życia. Aż z tego wszystkiego owulaka nawet nie robiłam 😩
O tak, tragedia..u mnie to pewnie na zmianę pogody, bo niestety odczuwam dość mocno.
Do tego mąż ma pilny wyjazd, będzie w nocy i dupa z seksow....no trudno, jutro podziałamy.

Ja mam jeszcze gdzieś za tydzień do owu wiec mąż może pracować dłużej 😂
Ja to do końca nie wiem, ale mój śluz wskazuje że już raczej są płodne, więc...😄
Tak czy siak, czuję w głowie że luźniej do tego podchodzę, aczkolwiek dziś urodziła moją szefowa, zapytałam jak się czuje i dostałam fotkę zaraz po cc...🥹

reklama
Do góry