Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie intensywnie, ale dziś jakoś się kiepsko czuję, raz że jestem śpiącą cały dzień, jakaś osłabiona, to jeszcze pogoda się właśnie zrypała więc pewnie dlatego tak sie czujęCoś tu dzisiaj cichojak tam wam drogie panie minął ten cudowny dzień?
![]()
Też mam tak dzisiaj, masakra. Cały dzień taka bez mocy. Ledwo żyłam w pracyU mnie intensywnie, ale dziś jakoś się kiepsko czuję, raz że jestem śpiącą cały dzień, jakaś osłabiona, to jeszcze pogoda się właśnie zrywała więc pewnie dlatego tak sie czuję
Zaraz siadam coś obejrzeć, ale nie wiem jeszcze co![]()
O tak, tragedia..u mnie to pewnie na zmianę pogody, bo niestety odczuwam dość mocno.Mam wrażenie ze ten dzisiajszy dzień w ogóle jakiś leniwy, bez chęci do życia. Aż z tego wszystkiego owulaka nawet nie robiłam![]()
Ja to do końca nie wiem, ale mój śluz wskazuje że już raczej są płodne, więc...Ja mam jeszcze gdzieś za tydzień do owu wiec mąż może pracować dłużej![]()
Luz zawsze jest wskazany. Do mnie PMS jeszcze nie zawital co mnie dziwi...Ja jakoś w tym cyklu luźniej podchodzę. Nie mam aż takiego parcia na statania. Może faktycznie trzeba trochę wyluzować![]()