reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Nieee skrzepy były pełno krwi, wszystko wylatywało co tylko możliwe 🙈
Wiesz, laski na mamowych wątkach mają takie krwawienia ze skrzepami, że są pewne jednego....a to krwiaczek.

Tak czy siak, osobiście obstawiam że to pewnie wadliwy test, aczkolwiek kreski nie trzeba nawet szukać...
Sikaj dziś i rano, masz dużo testów, możesz szaleć 🫣🤪

reklama
200 dni bez okresu... matko... kiedyś moje marzenie. Pierwszy okres dostałam jak miałam 12 lat i od tamtej pory ból ból ból do wymiotów i omdleń. Wstydziłam się mieć okres bo pierwszy dzień dosłownie umierałam. Pamiętam słowa ratowników "do byle bólu brzuszka nas wezwaliście?!"
Poniżenie, że kobieta cierpi jak ma okres. Wymuszona wizyta z mamą u ginekologa - przejdzie Ci jak urodzisz dziecko... miałam 14 lat.
Nie, nie przeszło. Każdy okres na koktajlu przeciwbolowych do dziś
Znam to 😞 w liceum przeważnie nie miałam tabletek przeciwbólowych ze sobą, to jak okres dopadł mnie w szkole to leżałam głową na ławce i umierałam z bólu a dodatkowo chodziłam do toalety wymiotować, bo tak bolało. Dziś już jestem obstawiona tabletkami w każdej torebce, co by mieć przy sobie gdyby mnie @ dopadła. Jak już zaczynam czuć lekkie pobolewania brzucha na okres tovod razu biorę tabletkę, nie czekam , bo jak poczekam to jak mnie dopadnie to mam wyjęty dzień z życia.

Do góry