reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Jakbym słyszała siebie parę lat temu 🤣 zakochana w prostownicy od pierwszego razu! Naście lat dzień w dzień prostowałam, aż przyszedł czas, że zostawiłam je w spokoju (chyba po prostu z braku czasu i zmęczenia) i teraz na co dzień chodzę w kręconych. Nawet nie wiedziałam, że mam takie ładne loki 🤣🤣🤣
Ja też ogólnie nie mam aż tyle czasu dla siebie póki co ale nienawidzę mieć innych włosów niż proste 🙈

Wybacz 🤭😅 Chciałam się tylko podzielić tą informacją 😂
Ja osobiście też miałabym cholerny dylemat 🙈 no bo ja od zawsze pragnęłam mieć dwie córki, nigdy nie marzyłam o synu. No i pierwsza córkę mam i marzę mieć teraz drugą. Ale gdybym miała dwóch chłopców to nie wiem czy bym zdecydowała sięna starania o trzecie dziecko, bo mogłoby to być mało prawdopodobne, by to trzecie było dziewczynka 🙈😅 a z drugiej strony chciałam bym spełnić to marzenie i spróbować, bo może akurat by była ta córka wymarzona haha 😁 😂
Ja marzę o córce od zawsze . Marzą mi się kucyki spineczki. Byłybyśmy najlepsze psiapsi na świecie !
Ale póki co cieszę się tym co mam 😊

Ty się nie śmiej 😅 moja siostra jak miała 14 lat, miała okres buntowniczy, oj bardzo. Złe towarzystwo, awantury itp itd. I oczywiście mocny makijaż i codziennie włosy wyprostowane. Kiedys prostownica jej się zepsuła, przychodzę do jej pokoju a ona na łóżku prostuje sobie żelazkiem włosy 🫣🤦‍♀️🤣
U mnie na podwórku tak sobie dziewczyny prostowały i 3 razy właśnie mi tak pojechały po włosach. I nie wspomnę minął tego dobrze bo włosy spalone na maxa !

Ja marzę o córce od zawsze . Marzą mi się kucyki spineczki. Byłybyśmy najlepsze psiapsi na świecie !
Ale póki co cieszę się tym co mam 😊
No to ja też to właśnie kocham, spineczki, fryzurki, sukieneczki, ahh 😍 jakby była druga córka to bym miała wszystkie ubranka po pierwszej 😀

No tak tak pod tą czapka z folii nie dziwię się że się elektryzują 😇🤪
No foliara że mnie
Tin Foil Sparkle GIF by WENS

reklama
Do góry