Eveline.eve
Fanka BB :)
Niech mąż mniej termosiPolecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech mąż mniej termosiPolecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
Eeej słownik przekształcił miNiech mąż mniej termosi![]()
Ja też ogólnie nie mam aż tyle czasu dla siebie póki co ale nienawidzę mieć innych włosów niż prosteJakbym słyszała siebie parę lat temuzakochana w prostownicy od pierwszego razu! Naście lat dzień w dzień prostowałam, aż przyszedł czas, że zostawiłam je w spokoju (chyba po prostu z braku czasu i zmęczenia) i teraz na co dzień chodzę w kręconych. Nawet nie wiedziałam, że mam takie ładne loki
![]()
Ja marzę o córce od zawsze . Marzą mi się kucyki spineczki. Byłybyśmy najlepsze psiapsi na świecie !WybaczChciałam się tylko podzielić tą informacją
Ja osobiście też miałabym cholerny dylematno bo ja od zawsze pragnęłam mieć dwie córki, nigdy nie marzyłam o synu. No i pierwsza córkę mam i marzę mieć teraz drugą. Ale gdybym miała dwóch chłopców to nie wiem czy bym zdecydowała sięna starania o trzecie dziecko, bo mogłoby to być mało prawdopodobne, by to trzecie było dziewczynka
a z drugiej strony chciałam bym spełnić to marzenie i spróbować, bo może akurat by była ta córka wymarzona haha
![]()
![]()
U mnie na podwórku tak sobie dziewczyny prostowały i 3 razy właśnie mi tak pojechały po włosach. I nie wspomnę minął tego dobrze bo włosy spalone na maxa !Ty się nie śmiejmoja siostra jak miała 14 lat, miała okres buntowniczy, oj bardzo. Złe towarzystwo, awantury itp itd. I oczywiście mocny makijaż i codziennie włosy wyprostowane. Kiedys prostownica jej się zepsuła, przychodzę do jej pokoju a ona na łóżku prostuje sobie żelazkiem włosy
![]()
No tak tak pod tą czapka z folii nie dziwię się że się elektryzująEeej słownik przekształcił mi
Miało być żeby się nie puszyły![]()
No to ja też to właśnie kocham, spineczki, fryzurki, sukieneczki, ahhJa marzę o córce od zawsze . Marzą mi się kucyki spineczki. Byłybyśmy najlepsze psiapsi na świecie !
Ale póki co cieszę się tym co mam![]()
No foliara że mnieNo tak tak pod tą czapka z folii nie dziwię się że się elektryzują![]()