reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Wgl mnie nie pocieszyłaś 🤣
Wybacz 🤭😅 Chciałam się tylko podzielić tą informacją 😂
Ja osobiście też miałabym cholerny dylemat 🙈 no bo ja od zawsze pragnęłam mieć dwie córki, nigdy nie marzyłam o synu. No i pierwsza córkę mam i marzę mieć teraz drugą. Ale gdybym miała dwóch chłopców to nie wiem czy bym zdecydowała sięna starania o trzecie dziecko, bo mogłoby to być mało prawdopodobne, by to trzecie było dziewczynka 🙈😅 a z drugiej strony chciałam bym spełnić to marzenie i spróbować, bo może akurat by była ta córka wymarzona haha 😁 😂

Ja miałam taką koleżankę w przedszkolu, która na tamten moment miała dwie młodsze siostry. Do szkoły już nie poszłyśmy razem, bo ze względu na powiększającą się stale rodzinę, przeprowadzili się gdzie indziej na większe mieszkanie. Jej rodzice chcieli bardzo mieć syna. Po piątej córce spasowali 😂😂😂😂
Wow, ale gromadka 😀 ostatnio na palcu zabaw poznałam mamę od chłopca, kolegi mojej córki z grupy z przedszkola. Ona ma 40 lat i ma 5 dzieci, pierwsza córka, 18 lat ma, a potem 4 synów 🤭 I taka wspaniała kobieta, naprawdę mega podziwiałam ją za ilość dzieci i tej cierpliwości i relacji z nimi. Ale opowiadała właśnie, że kiedyś tak nie było, kiedyś byli bardzo oboje nerwowi, krzyczący i dopiero jak zaczęli chodzić na terapię dla par, pracować nad sobą to stworzyli taka wspaniałą, kochającą rodzinę.

Wow, ale gromadka 😀 ostatnio na palcu zabaw poznałam mamę od chłopca, kolegi mojej córki z grupy z przedszkola. Ona ma 40 lat i ma 5 dzieci, pierwsza córka, 18 lat ma, a potem 4 synów 🤭 I taka wspaniała kobieta, naprawdę mega podziwiałam ją za ilość dzieci i tej cierpliwości i relacji z nimi. Ale opowiadała właśnie, że kiedyś tak nie było, kiedyś byli bardzo oboje nerwowi, krzyczący i dopiero jak zaczęli chodzić na terapię dla par, pracować nad sobą to stworzyli taka wspaniałą, kochającą rodzinę.
Jakbym o sobie czytala 🤯 gdyby nie to ze plec sie nie zgadza to bym pomyslala ze ze mna gadalas 😅

Nieeee ! Zaproponowała mi moja fryzjerka ale ja nie chce mieć takich włosów ! Nie wyobrażam sobie tego :D.
Mam lokówkę, falownicę i karbownice jak potrzeba mi jakiejś fryzury to używam tego 😂 bo ma co dzień pałam miłością ogromną do mojej prostownicy.
Jakbym słyszała siebie parę lat temu 🤣 zakochana w prostownicy od pierwszego razu! Naście lat dzień w dzień prostowałam, aż przyszedł czas, że zostawiłam je w spokoju (chyba po prostu z braku czasu i zmęczenia) i teraz na co dzień chodzę w kręconych. Nawet nie wiedziałam, że mam takie ładne loki 🤣🤣🤣

Weź przestań 🤣🤣. Gdyby ktoś kiedyś nie wymyślił prostownicy to jak Boga kocham żelazkiem prostowałabym sobie włosy 🤣
Ty się nie śmiej 😅 moja siostra jak miała 14 lat, miała okres buntowniczy, oj bardzo. Złe towarzystwo, awantury itp itd. I oczywiście mocny makijaż i codziennie włosy wyprostowane. Kiedys prostownica jej się zepsuła, przychodzę do jej pokoju a ona na łóżku prostuje sobie żelazkiem włosy 🫣🤦‍♀️🤣

Jakbym o sobie czytala 🤯 gdyby nie to ze plec sie nie zgadza to bym pomyslala ze ze mna gadalas 😅
Podejrzewam, że mając tyle dzieci trzeba mocno pracować nad sobą, swoimi emocjami, by stworzyć dobrą i kochającą rodzinę. A tak z ciekawości, Luna to Twoje imię czy jakaś ksywka ?

reklama
Ja miałam taką koleżankę w przedszkolu, która na tamten moment miała dwie młodsze siostry. Do szkoły już nie poszłyśmy razem, bo ze względu na powiększającą się stale rodzinę, przeprowadzili się gdzie indziej na większe mieszkanie. Jej rodzice chcieli bardzo mieć syna. Po piątej córce spasowali 😂😂😂😂
to ja znam przypadek ale w drugą stronę, 4 synów i 5 w końcu córka :D

Do góry