Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niech się zabierze za reprezentację i w końcu wstydu na arenie międzynarodowej nie będziePrzerzuciłaś się z robienia ekipy z Bullerbyn na założenie własnej reprezentacji?![]()
No to Milena ?No prawie hahah
Brzmi fajnie, milego i troche zazdraszczam.Ja mieszkanie sprzątam, bo mój mi ściąga na weekend rodziców do zwierząt, córka do drugich dziadków. Ale najlepsze, że nadal nie powiedział gdzie. Nie wiem co spakować, bo uwaga: to niespodzianka, po pracy Cię porywam wrócimy w niedzielę wieczorem... Wiem, romantycznie i takie tam, ale ja chciałabym wiedzieć co spakować. Ale podejrzałam ( tak jestem okropna) namiot po cichu pakował do samochodu;p także wiem, że na noc cieplejszy dresik i buty terenowe, no chyba, że to podpucha i widział jak podglądam.
Dzięki kochana, mam nadzieję, że wyjazd się uda i głową w końcu odpocznie. Postanowiłam, że nie biorę żadnych testów ze sobą, po drodze będę piła kawę, ba, przy kolacji wypije lampkę wina. Tj. dziś jestem taka harda, zobaczymy jak to się uda.Brzmi fajnie, milego i troche zazdraszczam.
Nieee, ale możecie zgadywacNo to Milena ?![]()
Aha rozumiem,u mnie drożność była robiona z tego względu że wszystkie inne badania wyszły dobrze,więc czekamy co będzie dalej,poprzednim razem (kilka lat temu) miałam stymulację 3 miesiące i się udało, zobaczymy tym razem jak będzieTo był mój czwarty cykl stymulowany i jeśli się nie uda to drożność a potem zobaczymy