reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Lh i mnie już spadkowe 🙂

Załączniki

• Screenshot_2025-06-12-20-49-57-39_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-12-20-49-57-39_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ja mieszkanie sprzątam, bo mój mi ściąga na weekend rodziców do zwierząt, córka do drugich dziadków. Ale najlepsze, że nadal nie powiedział gdzie. Nie wiem co spakować, bo uwaga: to niespodzianka, po pracy Cię porywam wrócimy w niedzielę wieczorem... Wiem, romantycznie i takie tam, ale ja chciałabym wiedzieć co spakować. Ale podejrzałam ( tak jestem okropna) namiot po cichu pakował do samochodu;p także wiem, że na noc cieplejszy dresik i buty terenowe, no chyba, że to podpucha i widział jak podglądam.

Ja mieszkanie sprzątam, bo mój mi ściąga na weekend rodziców do zwierząt, córka do drugich dziadków. Ale najlepsze, że nadal nie powiedział gdzie. Nie wiem co spakować, bo uwaga: to niespodzianka, po pracy Cię porywam wrócimy w niedzielę wieczorem... Wiem, romantycznie i takie tam, ale ja chciałabym wiedzieć co spakować. Ale podejrzałam ( tak jestem okropna) namiot po cichu pakował do samochodu;p także wiem, że na noc cieplejszy dresik i buty terenowe, no chyba, że to podpucha i widział jak podglądam.
Brzmi fajnie, milego i troche zazdraszczam.

Brzmi fajnie, milego i troche zazdraszczam.
Dzięki kochana, mam nadzieję, że wyjazd się uda i głową w końcu odpocznie. Postanowiłam, że nie biorę żadnych testów ze sobą, po drodze będę piła kawę, ba, przy kolacji wypije lampkę wina. Tj. dziś jestem taka harda, zobaczymy jak to się uda.

To był mój czwarty cykl stymulowany i jeśli się nie uda to drożność a potem zobaczymy
Aha rozumiem,u mnie drożność była robiona z tego względu że wszystkie inne badania wyszły dobrze,więc czekamy co będzie dalej,poprzednim razem (kilka lat temu) miałam stymulację 3 miesiące i się udało, zobaczymy tym razem jak będzie

reklama
Do góry