reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Znam jedną Gretę - po 30tce :)
W pracy spotkałam Panią po 60tce,która ma na imię Dziunietta - poważnie - gdybym nie spojrzała na jej kartę płatniczą to bym nie uwierzyła. Wnuczki na nią wołały babcia Dziunia :) znam jedną Maksymiliane , Klementyne,Oktawie - wyjątkowe pojedyncze przypadki:)
Klara, też rzadko spotykane imię, ale już coraz częściej stosowane u dzieci. Moja córka w przedszkolu ma przyjaciółkę Klarę i jakoś to imię mi się spodobało nawet, bo kiedyś nie byłam przekonana 😁
Moja córka ma na imię Nela ❤️

reklama
Klara, też rzadko spotykane imię, ale już coraz częściej stosowane u dzieci. Moja córka w przedszkolu ma przyjaciółkę Klarę i jakoś to imię mi się spodobało nawet, bo kiedyś nie byłam przekonana 😁
Jak będzie mi dane mieć córkę to będzie Nela (zdrobnienie mojego imienia) albo Anastazja ♥️ .
Moja siostra ma Klarę tzn tak do Niej wołają i zmieniać będą teraz tutaj imię bo w Wietnamie nie mogła Jej nadać polskiego imienia i ma My Ahn :D .

reklama
U nas jeśli będą kiedyś dwie córki, to druga będzie właśnie Klara (bo pierwsza hipotetyczna córka ma już inne imię zarezerwowane 🤣). Mnie się już od dawna to imię bardzo podoba

Do góry