reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
W
Hej, u mnie biało, cud, że do kawy nie wpadł, bo taka sama kolejność zdarzeń jak wczoraj 😊
Dziś 9 lub 10dpo, w sumie to wieczorem będzie pełne 9 lub 10 więc jeszcze jakaś szansa jest, ale marna.

moze było duże opoznienie podczas zwijanka się w macicę? Ponoć może to trwać do 10dni? ;) u mnie już raczej za późno ale codziennie i tak robię test o oglądam pod każdym możliwym kątem

Wróciłam, kawusia gotowa ☕

Możesz mi nie uwierzyć ale wyjątkowo dobrze. Wstałam rano, zrobiłam test, robię śniadanie. Roznosi mnie energia, mam bardzo dobry humor,alergia dziś na poziomie bardzo znośnym. Jedynie nie widać @. Troszkę mnie to martwi ale wahnięcia się zdarzają nawet jeśli ktoś miał cykl jak zegarku, może właśnie ta niestabilność jest potrzebna żeby zająć w ciążę? Kto to wie. ;)

Cieszę się, że humor Ci dopisuje ❤️
Ja niestety bardzo źle znoszę to rozczarowanie jedną kreską na teście więc chyba będę odwlekała testowanie w nieskończoność 😅

Hej, u mnie biało, cud, że do kawy nie wpadł, bo taka sama kolejność zdarzeń jak wczoraj 😊
Dziś 9 lub 10dpo, w sumie to wieczorem będzie pełne 9 lub 10 więc jeszcze jakaś szansa jest, ale marna.

🫂

Jakie macie plany dziewczyny na ten bezpracowy czwartek? 😀

My jedziemy na działkę do teściów i będzie grill 🤩
A Ty jakie masz plany? Lenistwo z Kajtkiem? :D

W

moze było duże opoznienie podczas zwijanka się w macicę? Ponoć może to trwać do 10dni? ;) u mnie już raczej za późno ale codziennie i tak robię test o oglądam pod każdym możliwym kątem
No na pewno jeszcze może się coś pojawić, bo jest wcześnie, ale wątpię, testować będę jutro ale później, bo muszę test kupić i jak nic nie będzie, to po weekendzie.

Wróciłam, kawusia gotowa ☕

Cieszę się, że humor Ci dopisuje ❤️
Ja niestety bardzo źle znoszę to rozczarowanie jedną kreską na teście więc chyba będę odwlekała testowanie w nieskończoność 😅

🫂

My jedziemy na działkę do teściów i będzie grill 🤩
A Ty jakie masz plany? Lenistwo z Kajtkiem? :D
Ja to adhdowiec jestem także nie umiem w lenistwo. 😀 Tu sobie coś przetrę, tam zamiotę… 😂 podcastów w międzyczasie z Kajtkiem słuchamy 😀

Testuj .
Mam nadzieję że wyniki będzie pozytywny.
Mną ostatnio targają takie emocje,wszędzie ciążę.
Nie cieszę się z czyjeś ciąży;bo mi przez przypadek zostało to odebrane .niema powodu poronienia.
Powinnam kupować coś dla dziecka a nie testy owulacyjne lub ciążowe .

Nie całe życie będzie źle,w końcu będzie dobrze .
TYLKO KIEDY BĘDZIE DOBRZE. ??

mam dziś spadek energii na męża dre japę.
Nic mi nie pasuje.
Chce wrócić do życia,sprzed starań.

Jeśli życzysz komuś pozytywu to mogłaś chociaż ten wątek, że nie cieszą Cię cudze ciąże rozdzielić. Teraz to brzmi conajmniej niesmacznie.

reklama
Idę zrobię Wam kawkę, ciężarówki delikatna latte czy może sok pomarańczowy? Ja tam się nie pierdziele, kawucha!!! Plus taki, że dziś mogę przy grillu bez obaw wypić sobie zimne winko, okresu nie mam więc nawet mogę usiąść w basenie.

Ja odstawiłam całkowicie kawę. 😁
Mimo że kawę nad życie kocham.

Do góry