reklama
MamaR
Fanka BB :)
Musisz powtórzyć za 48h i będzie wiadomo, póki co beta negatywna. Ja wyłapałam betę na poziomie 2,2 i po 48h było już 7.7 więc szanse są bo od czegoś musi wystartować do pięknych wartości.Dziewczyny okres powinnam dostać w sobotę, dziś przy innych badaniach machnęłam będę i wynik 1,85 czy jest szansa na rozkręcenie ?
Dołączam do wątku czerwcowego choć jeszcze cyklu majowego nie skończyłam choć miałam testować 26.05 . Może w niedzielę przyjdzie @ to podam termin testowania

Agnes4312
Moderator
Ja chce bardzo, ale dopiero 7dpoKtoś nie xhce dzis wczesniej testować?![]()

Kylyyy1408
Myślałam, ze pooglądam sobie piękne kreseczki po połowie ciężkiego tygodnia, eh ale widzę, ze póki co nke
czekam dalej za wami i trzymam mocno kciuki 

Oby .. jutro zamierzam powtórzyć betęMusisz powtórzyć za 48h i będzie wiadomo, póki co beta negatywna. Ja wyłapałam betę na poziomie 2,2 i po 48h było już 7.7 więc szanse są bo od czegoś musi wystartować do pięknych wartości.
Dołączam do wątku czerwcowego choć jeszcze cyklu majowego nie skończyłam choć miałam testować 26.05 . Może w niedzielę przyjdzie @ to podam termin testowania![]()

Mythopoeia
Ja w tym cyklu mam jeden test ciążowy i gorące postanowienie, że jak go zużyję wcześniej, to nie kupię następnego aż do planowanego terminu testowaniaKtoś nie xhce dzis wczesniej testować?![]()
reklama
Sarenka1993
ja chętnie, 12h po seksie na pewno test wyjdzie pozytywnyKtoś nie xhce dzis wczesniej testować?![]()

Podziel się: