reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

U mnie dzisiaj wzrosła ale co z tego jak mam już 24 dc 😅
Mąż mnie pytał wczoraj czy możliwe, że ten brak owulacji to przez antybiotyki które brałam no ale nie wiem 🙄
Słuchaj ja miałam tak, że objawy owulacji były właśnie coś jak u Ciebie a ostatecznie piękna owulacja odbyła się 43dc! 🙈 Dlatego regularność w seksie jest mega ważna. 😊

reklama
Mam pytanie z innej beczki 🤣🤣
Korzystacie z planerów/kalendarzy? Jeśli tak to jakie macie? 🥹
Od kilku lat zamawiałam w tym samym miejscu ale w tym roku wysyłka się opóźni i jest planowana dopiero po 22 grudnia i nie ukrywam, że to dla mnie ciut za późno 😅

Hejka, bylismy dzis po choinke jednak nie kupilismy nic, bo nie bylo cietych jodel, trzeba bedzie znow jechac 🙄 dzis 22 dc piersi nie bola wcale, jak to zwykle przed okresem, na dodatek cos mnie tam troche świerzbi i mam biala wydzieline 😬 kupilam sobie probiotyk w globulkach, mam nadzieje ze pomoze. Jutro ide zbadac proga

Owulka w 43 dc? 🤯
Co było powodem?
Lekarz powiedział (Śliwinski z Gamety) że to mogła być podwójna owulacja lub ta pierwsze nie udała się. Albo ja coś mylę. Ogólnie to powiedział, żeby się tym nie przejmować, że jak zdarza się raz na rok taki cykl to nic złego, tym bardziej przy pcos i IO.

Mam pytanie z innej beczki 🤣🤣
Korzystacie z planerów/kalendarzy? Jeśli tak to jakie macie? 🥹
Od kilku lat zamawiałam w tym samym miejscu ale w tym roku wysyłka się opóźni i jest planowana dopiero po 22 grudnia i nie ukrywam, że to dla mnie ciut za późno 😅
Polecam z Ogarniam się! Jest zajebisty, ale moje ADHD jara się nim przez pierwsze kilka dni a potem cały rok leży w szafce nieużywany. 🤣 Ale ogólnie najlepszy jaki miałam dotychczas.
Planuje kupić naklejki zmieniające daty gdzieś na aliexpress żeby nie kupować kolejnego tylko ten co mam pusty go użyć znowu. 🤣

Lekarz powiedział (Śliwinski z Gamety) że to mogła być podwójna owulacja lub ta pierwsze nie udała się. Albo ja coś mylę. Ogólnie to powiedział, żeby się tym nie przejmować, że jak zdarza się raz na rok taki cykl to nic złego, tym bardziej przy pcos i IO.

Właśnie miałam pytać czy masz pcos i io bo wiem, że wtedy zdarzają się bardzo nieregularne cykle 😊
Ja nie mam ani wjdnego ani drugoego a cykle mam jak w zegarku więc wiem, ze u mnie po prostu owulki nie bedzie i już 😅

Polecam z Ogarniam się! Jest zajebisty, ale moje ADHD jara się nim przez pierwsze kilka dni a potem cały rok leży w szafce nieużywany. 🤣 Ale ogólnie najlepszy jaki miałam dotychczas.

Zaraz rzucę okiem, dzięki za polecajke 🥹

Właśnie miałam pytać czy masz pcos i io bo wiem, że wtedy zdarzają się bardzo nieregularne cykle 😊
Ja nie mam ani wjdnego ani drugoego a cykle mam jak w zegarku więc wiem, ze u mnie po prostu owulki nie bedzie i już 😅

Zaraz rzucę okiem, dzięki za polecajke 🥹
Ogolnie kilku endokrynologów stwierdziło, że nie do końca mam pcos, IO na pewno ale z tym pcos różnie. Kiedyś miałam problem z zespołem LUF

reklama
A ja wczoraj narzekałam na kłucie z lewej strony, a dziś mnie z prawej jajnik boli 🫠 może być owu z obu jajników? 🫣

Do góry