AScarlett
Moderator
Na zdrowie![]()
Wasze zdrowie dziewczyny!ja dzisiaj mood drineczka, który smakuje jak duży kac jutro
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdrowie![]()
Wasze zdrowie dziewczyny!ja dzisiaj mood drineczka, który smakuje jak duży kac jutro
![]()
Ja tam zawsze jak robiłam rano to około 15-16 miałam.To tam bywają wyniki koło 20, czasem po 23.
U mnie nie ma reguły, czasem są po 2/3 h, czasem po 8, bywają na następny dzień. Ostatnio nie ważne co i o której badam, wyniki mam między 18 a 19.Ja tam zawsze jak robiłam rano to około 15-16 miałam.
Ekstra! Ja w ciąży miałam 11 i pamiętam jak bardzo sie bałam,że za mało.Zaczyna się coś dziać bo mam progesteron - 18.5ng
O, to dobrze wiedziećMetamizol to substancja czynna, która dostaniesz pod nazwą Pyralgina wiec nie jest na receptę.
w temacie migreny mnie pomagają 2 tabletki Excedrin Migra Stop.
gratulacjeMamy to!
18.04.2023r.
Progesteron - 8,40 ng/ml
Beta - 1,4 mIU/ml
20.04.2023r.
Progesteron - 18,50 ng/ml
Beta - 28,9 mIU/ml
Zobacz załącznik 1518346