aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na przykład lubię rodzynki w uwaga: jogurcie naturalnym z płatkamijak można nie lubić rodzynek![]()
Ja też taką owsiankę lubięJa na przykład lubię rodzynki w uwaga: jogurcie naturalnym z płatkamiale nie lubię w serniku
![]()
Ser żólty z dżemem to trochę odważnie, ale już camembert czy oscypek z żurawiną - jasneJa też taką owsiankę lubięmyślałam że to normalne
albo ser żółty z dżemem
![]()
Ciekawe jakby smakowała pomidorówka z ananasem.To ja tylko przypominam, że ananas jest dobry na implantację. Po owu to Wy go nawet na kanapce z pasztetem powinnyście kłaść!
Powodzenia!Ja kocham kanapki z zoltym serem i ketchupem, pizza z ananasem moze być + kurczak, ale najbardziej lubie z pomidorami, czosnkiem, kurczakiem, albo wersję leśną z grzybami.
My juz czekamy na operację trzymajcie kciuki![]()
ciekawa rozkminkaDziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia![]()