aurii_orelii
Fanka BB :)
Idę na kawę.... Nie najebcie 100 stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty chyba jesteś bardziej napalona niz jazrób sobie przerwę na drugie śniadanie i go obudz![]()
Napierdalamy laskiIdę na kawę.... Nie najebcie 100 stron
bo ja chcę, żebyś sobie stąd już poszła na mamusie!Ty chyba jesteś bardziej napalona niz ja![]()
Ahamnie tez zaś wali lewy jajnik… dziś 11dc. Ale w tym cyklu nie robię ani monitoringu ani nic takze na lajcie![]()
Ja też chcę już iść na mamusie !bo ja chcę, żebyś sobie stąd już poszła na mamusie!
no to wiesz co masz robićJa też chcę już iść na mamusie !![]()
No teraz tak mówi, a potem bedzie lecieć na monitoring jak Ty z BolilolemAhana lajcie
ale takim staraczkowym lajcie chyba
nie no ruchania będzie co nie miara! Ale testować nie mam zamiaru… noooo Chyba ze w progu wyjdzie ze była owulacjaAhana lajcie
ale takim staraczkowym lajcie chyba
no wezcie sie, ja wierzę, że nam @997tenNumerToKlopoty pokaże jak się to robi i się utrzyma swojego postanowieniaNo teraz tak mówi, a potem bedzie lecieć na monitoring jak Ty z Bolilolem![]()