reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Ja nie mogę.. no nie nadrobię Was 🫣
Ostatnio z pracy do pracy.. dzisiaj chodzę jak osa bo pojutrze mam kolonoskopię i gastroskopie i już mało co mogę jeść, a jutro idę na 12 godz do pracy i czekają mnie galaretki, bulion i woda.. umreeee 😣

Dostałam miesiączkę w niedzielę, chyba. 1 dzien plamienie mocne, 2 krwawienie mniejsze niż zwykłe, dzisiaj plamienie większe 😏 i o co chodzi. W tamtym cyklu wyciągnęłam wkładkę miedzianą 5letnią wiec może ona jest winowajcą..
Tak szukam i szukam na którego jesteś zapisana i nie widze🤔

reklama
Trzymam kciuki za bety bo przecież musi być 🌞
Ja wzięłam wczoraj na noc ten dostinex co mi gin zapisał na zbicie prolaktyny . Tylko 1/4 tabletki co 7 dni tak niewiele ale dziś czuje się jakbym miała kaca głowa boli ciężka leżę i we lbie czasem się zakręci . Dobrze że dzieci w domu są to będą asekurować 🤭 No nic może mi przejdzie jak wypije kawę 😑
Miłego dnia dla was u nas dziś zapowiada się ładna pogoda 😉 chciałam okna umyć ale ohoho nie wiem czy podolam 😏

reklama
Trzymam kciuki za bety bo przecież musi być 🌞
Ja wzięłam wczoraj na noc ten dostinex co mi gin zapisał na zbicie prolaktyny . Tylko 1/4 tabletki co 7 dni tak niewiele ale dziś czuje się jakbym miała kaca głowa boli ciężka leżę i we lbie czasem się zakręci . Dobrze że dzieci w domu są to będą asekurować 🤭 No nic może mi przejdzie jak wypije kawę 😑
Miłego dnia dla was u nas dziś zapowiada się ładna pogoda 😉 chciałam okna umyć ale ohoho nie wiem czy podolam 😏
Jejku, jak tabletki działają to coś okropnego 🤐. Współczuje :)
Pij pij kawusie, ja idę robić sobie drugą już :)

Do góry