Hermeneg
Fanka BB :)
@niecierpliwamatka zaciekawiłaś mnie bardzo tą jogą
dwa lata temu miałam fazę, ćwiczyłam codziennie ale potem jakoś odpuściłam jeden dzień, drugi i tak poszło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Boże jak mi miłoJa rzadko się tutaj udzielam ale nawet na dzisiaj o niej myślałam
Sama mam ciężkie dni .. chyba ten listopad dla wielu z nas jest do du**
Zgłaszam się! Biorę i mam zabawny skutek uboczny. Nie przetłuszcza mi się ani twarz ani skóra głowy. Włosy mogę trzy dni nie myć a wyglądają ok haha. Nigdy tak nie miałam. Póki co same zalety. Tylko skórę mam trochę suchą i musiałam kupić cetaphil czy coś.A Ty wiesz o tym, że Aromek też biorą kobiety na stymulację owulacji?
caly czas o tobie myślę i to dalej pozytywnie trzymam kciuki.@Kaalaa u mnie dzisiaj też biało
Poleciałam dzisiaj na bete żeby rozwiać wątpliwości
trzymam kciuki! Zawsze to kilka dni do przodu - tak sobie mówię hehTaka właśnie mam nadziejęo dziwo przy moich 33-36 dniowych cyklach, okres przyszedł w 27 dniu więc chyba moje prośby, żeby przyszedł jak najszybciej zostały wysłuchane co odbieram jako dobry znak
![]()
i to jak… jakby miały wybuchnąć…Jezu tak mnie bolą piersi że jak idę to się muszę trzymać po bokach, was też tak zawsze bolą przed? Mnie co miesiąc bolą więc zawsze jak już zaczynają to wiem że nic z tego
![]()
kochana trzymam kciukiPoproszę o wpisanie mi okresu. 26 dzień cyklu, a poszła od razu żywa krew.
Jestem trochę nieobecna i pewnie w najbliższych dniach to się nie zmieni, bo od wczoraj moj tato jest w szpitalu, to planowe przyjęcie na ustawienie leków, ale wyszły mu złe wyniki i na pewno zostaje do poniedziałku.
ja teraz w piątek idę do innego lekarza bo mój jest na urlopie ale poprosił że jeśli mamy możliwość żeby wdepnąć w poniedziałek do niego ustalić plan działania bo w grudniu IUI i się trochę stresuje haha nie lubię nowych lekarzyTo może ktoś inny Cię "przejmie"? U mnie w dzień punkcji i transferu nie było mojej lekarki i robił mi obydwa inny lekarz![]()
nie wypowiadaj przy mnie frazy suchy zębodół bo mi się włącza dosłownie zespół stresu pourazowego. U mnie było tak źle że się skończyło na tramadolu… pamiętajcie z tym nie ma żartów.Tak, ja miałam za każdym razem suchy zębodół, więc sama wyjmowalam szwy żeby włożyć tam tabletkę Acardu i było lepiej, oczywiście codziennie czyściłam igłą i strzykawką ranę żeby wypłukać jedzenie i zaś wsadzić tabletkę. Została mi ostatnia ósemka ale chyba nie chce jej ruszać, chyba że będę potrzebowała adrenaliny to owszem
O losie migreny są straszne. Ja czasem jak mam to się chowam po ciemku w sypialni. Już jest ok?O rajuniu, ale mialam migrene… przeszlo z 30% bolu po lekach, ale czuje, ze moge funkcjonowac, nawet maz widzial, ze to mocniejsza wersja niz zwykle…
kochana dla mnie możesz marudzić zawsze i bez ostrzeżenia a jak potrzebujesz to i na priv marudź haha moje życie to ostatnio pasmo marudzeniahej dziewczynymogę trochę pomarudzić?
![]()
chat gpt mi robił wodę z mózgu ostatnio i musiałam przestać z nim rozmawiać. Im dłużej z nim gadałam tym bardziej był święcie przekonany że druga kreska 11 dni po zastrzyku ovitrelle to była wczesna ciąża a nie zastrzyk. Na początku był ostrożny a potem to już dał sobieprzewody uciąć że na bank ciąża…Ostatnio miałam szkolenie z cyber bezpieczeństwa i gość powiedział że chatgtp myli się w 70% odpowiedzi![]()
Ale bym taki serniczek zjadła… o losie….O kochana polecę Ci ciasto które wprawilo w zachwyt moja teściowa ostatnioRobiłam już wiele różnych serników ale żaden nie wyszedł taki jak ten
Dodałam do masy tylko ekstraktu waniliowego i skórki z jednej cytryny, to był najlepszy sernik jako w życiu jadłam
u mnie też rosół sobie pyrka… ostatnio ciągle gotuję zupyoj tak, przygnębiający miesiąc na maksa...
ja się boje, że przez to przygnębienie będę tyle gotować, że będę w ciąży, ale spożywczej![]()
jeszcze jest czas… jescze czekamy… nie poddawaj sie jeszcze złym myślomTak ale dalej widze cień i dalej nic nie wiem.
Dzis juz 6dpt takzę ciężko wierzyć..
mnie to staranie o ciążę zmieniło. Kiedyś emotkaU nas na szczęście piękna pogoda, ale od nocy zapowiadają opady śnieguuwielbiam to białe główno które u nas trzeba łopatować żeby wyjść z domu, i współczuję innym regionom że nie mają takiej możliwości , serio, i mają święta w błocie a nie śniegu
Ej czekajcie. Wychodzę na chwilę z pieczary. A gdzie @Lady Strejser? Ostatnie wpisy twoje pamiętam też byłaś przybita strasznie miałaś ochotę… no robić to samo co my czyli płakać i może trochę coś zniszczyć. Wszystko ok?