reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ej czekajcie. Wychodzę na chwilę z pieczary. A gdzie @Lady Strejser? Ostatnie wpisy twoje pamiętam też byłaś przybita strasznie miałaś ochotę… no robić to samo co my czyli płakać i może trochę coś zniszczyć. Wszystko ok?
Oj nie bądź taka, siedź ze swoimi we wspólnej depresyjno listopadowej pieczarze a nie chowaj się w swojej ❤️ Z nami załapiesz się na łasuchowanie od @Hermeneg, ostrzegawcze go laczka od @Kaalaa jak będzie trzeba i całe mnóstwo wsparcia od całej reszty aż wreszcie wyjdzie 🌞🌞🌞

reklama
Mnie cmi ten ząb choć te korzenie są martwe. Strasznie się boje wizyty kiedy mi je będą wyciągać bo one są kiepsko ułożone 😓 najchętniej to bym poszła do chirurga by mi wyjął to sprawniej. Aż mnie mrozi na samą myśl.

O losie migreny są straszne. Ja czasem jak mam to się chowam po ciemku w sypialni. Już jest ok?
Taak, dzisiaj juz lepiej, cmi mnie jeszcze glowa, ale zdecydowanie bede zyla :)
Aktualnie prosiłabym o salwę laczków 🥿🥿🥿
Dwa razy nie musisz powtarzac :D 🩴 ale pamietaj, ze siedzac wspolnie w pieczarze jest szansa zrobic ognisko, ktos przyniesie kielbaski, ktos inny chlebek i jakos to bedzie! ♥️

Ej czekajcie. Wychodzę na chwilę z pieczary. A gdzie @Lady Strejser? Ostatnie wpisy twoje pamiętam też byłaś przybita strasznie miałaś ochotę… no robić to samo co my czyli płakać i może trochę coś zniszczyć. Wszystko ok?
Hej ❤️
Schowałam się trochę w krzaki i podczytuje czasami ale nie na bieżąco.
Nic nie zniszczyłam,nic nie spaliłam,wszyscy cali i zdrowi i czekam na płodne i rozwój sytuacji bo mąż taki niezdecydowany jest - raz z zabezpieczeniem a raz bez takie wiesz - rozmawiałam z nim ,że dalej pragnę drugiego dziecka także no czekam co życie przyniesie.
Nie jestem na nikogo zła ani w realnym życiu ani na forum - po prostu miałam gorsze chwile, kryzys - jak na Staraczkę przystało - wstaje na nogi i żyje dalej.
Dziękuję za pamięć, @kami1094 i @Hermeneg też ❤️

Mnie cmi ten ząb choć te korzenie są martwe. Strasznie się boje wizyty kiedy mi je będą wyciągać bo one są kiepsko ułożone 😓 najchętniej to bym poszła do chirurga by mi wyjął to sprawniej. Aż mnie mrozi na samą myśl.
Moze jakis nerw gdzies tracili i dlatego teraz czujesz, bo teoretycznie nie powinnas jak jest martwy… a nie da sie dostac do chirurga wczesniej? Jakis sor denstysttczny, troche posymulowac, ze boli bardzo?

reklama
Oh!!!! Ochota mi wróciła, śluz przezroczysty, nie mam owulakow ale mojemu nie odpuszczę wiem że szansa jest nikła... Znam jego wyniki, ale no wiecie .. lepszy rydz jak nic... Może mi się owu przesunęła? Może jest cokolwiek szans. No kurde... Abstynencja była 3dni... Może .. może...

Do góry