reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ej czekajcie. Wychodzę na chwilę z pieczary. A gdzie @Lady Strejser? Ostatnie wpisy twoje pamiętam też byłaś przybita strasznie miałaś ochotę… no robić to samo co my czyli płakać i może trochę coś zniszczyć. Wszystko ok?
Oj nie bądź taka, siedź ze swoimi we wspólnej depresyjno listopadowej pieczarze a nie chowaj się w swojej ❤️ Z nami załapiesz się na łasuchowanie od @Hermeneg, ostrzegawcze go laczka od @Kaalaa jak będzie trzeba i całe mnóstwo wsparcia od całej reszty aż wreszcie wyjdzie 🌞🌞🌞

reklama
Mnie cmi ten ząb choć te korzenie są martwe. Strasznie się boje wizyty kiedy mi je będą wyciągać bo one są kiepsko ułożone 😓 najchętniej to bym poszła do chirurga by mi wyjął to sprawniej. Aż mnie mrozi na samą myśl.

O losie migreny są straszne. Ja czasem jak mam to się chowam po ciemku w sypialni. Już jest ok?
Taak, dzisiaj juz lepiej, cmi mnie jeszcze glowa, ale zdecydowanie bede zyla :)
Aktualnie prosiłabym o salwę laczków 🥿🥿🥿
Dwa razy nie musisz powtarzac :D 🩴 ale pamietaj, ze siedzac wspolnie w pieczarze jest szansa zrobic ognisko, ktos przyniesie kielbaski, ktos inny chlebek i jakos to bedzie! ♥️

Ej czekajcie. Wychodzę na chwilę z pieczary. A gdzie @Lady Strejser? Ostatnie wpisy twoje pamiętam też byłaś przybita strasznie miałaś ochotę… no robić to samo co my czyli płakać i może trochę coś zniszczyć. Wszystko ok?
Hej ❤️
Schowałam się trochę w krzaki i podczytuje czasami ale nie na bieżąco.
Nic nie zniszczyłam,nic nie spaliłam,wszyscy cali i zdrowi i czekam na płodne i rozwój sytuacji bo mąż taki niezdecydowany jest - raz z zabezpieczeniem a raz bez takie wiesz - rozmawiałam z nim ,że dalej pragnę drugiego dziecka także no czekam co życie przyniesie.
Nie jestem na nikogo zła ani w realnym życiu ani na forum - po prostu miałam gorsze chwile, kryzys - jak na Staraczkę przystało - wstaje na nogi i żyje dalej.
Dziękuję za pamięć, @kami1094 i @Hermeneg też ❤️

Mnie cmi ten ząb choć te korzenie są martwe. Strasznie się boje wizyty kiedy mi je będą wyciągać bo one są kiepsko ułożone 😓 najchętniej to bym poszła do chirurga by mi wyjął to sprawniej. Aż mnie mrozi na samą myśl.
Moze jakis nerw gdzies tracili i dlatego teraz czujesz, bo teoretycznie nie powinnas jak jest martwy… a nie da sie dostac do chirurga wczesniej? Jakis sor denstysttczny, troche posymulowac, ze boli bardzo?

reklama
Do góry