reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Swoją drogą ty nawet nie wiesz ile razy powiększałam twój avatar żeby zobaczyć co tam jest. Za każdym razem widziałam co innego. Stanęło na tym że widzę iluminację świetlna w kształcie słonia.
Brawo! 10 pkt dla gryffindoru! 👏😂
No bo to są gonadotropiny w składzie mają hormony Lh i FSH. Je się podaje przed in vitro. Tylko w dużo większych dawkach.

Ananas to taka magia wiesz. Choć są niby dowody jakieś śmieszne na to że to co jest w składzie samego środka ananasa wspomaga zagnieżdżenie 😂😂😂 ja tam już we wszystko.wierzyłam. w leżenie nogami pod sufitem też 😉
Ej ale czekaj, to ja lezalam tak i to jedynie magia jest 😂😂
Dzisiaj o 22 będzie rowniutki tydzień jak nie kopci 🥹🍀
O rajuniu, gratulacje! 👏👏

Ale się napisaliście dzisiaj, nadrabiam i nadrabiam. Ja się w weekend pozarlam z partnerem, dobrze że ten miesiąc na ławeczce bo wkurza mnie okrutnie.. dostał suplementy od lekarza i 2 tyg nie zamówił.. jak mu kupiłam do od 2 dni stoją...

@KiedyPytam ja się na tym nie znam ale dziewczyny bardzo rozsądnie podpowiadają. Czekamy do środy!

Co do dyskusji o domach, jak się juz przetrwa budowę to naprawdę warto :)

reklama
Ale od czego to zależy? Nie jest tak że na cały świat są takie same przedziały i prog18 to prog 18 czy jak ?
nie mam zielonego pojęcia, ale już nie raz widziałam u innych dziewczyn, że mają do 15tu np. a u mnie wszędzie 23

Kiedyś chyba ktoś pisał, że różne aparaty czy coś takiego ...
Nie wiem,.może ktoś mądrzejszy się wypowie

Do góry