Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja wczoraj juz porzadnie sie czulam, ale zrobilam mocny dzien dla siebie, od razu zrobilo sie lepiejjuż mi się łezki kręcą w oczach, bo czuję się okresowo .. a miałam się na razie aż tak nie przejmować, eh ..ale człowiek durny...
już mi się łezki kręcą w oczach, bo czuję się okresowo .. a miałam się na razie aż tak nie przejmować, eh ..ale człowiek durny...
Dzień dobry z kawusią️
ja dzisiaj mam prawie cały dzień gabinecie z małymi przerwami więc już się boje, że nie ogarnę Waszego pisania
Ja ostatnio coś budzę się non stop w nocy więc generalnie moje pomiary temperatury można sobie w dupkę wsadzić.. chyba pomyślę o pierścieniu owulacyjnym w następnym cyklu
@callina weź 10 głębokich wdechów i wydechówobjawy mogą być za równa na ciążę, progesteronowe jak i na miesiączke (ale do miesiączki masz daleko przecież)
Miłego dnia![]()
I tak pieknie!U mnie zimowo ale śnieg już ginie.
Jestem już po spacerku,małych zakupach żywieniowych i lecę pić drugą kawkę.
@Jesienny_liscte fałszywe kreski to zmora i pepino wg powinny być zakazane!
P.s. Widok na zamarznięte jezioro byłby ładniejszy gdyby nie budowa torów - rozkopane wszystko w piździec i tak przez kilka lat będzie
Zobacz załącznik 1728113
Dzień dobry.
Poproszę o kawusię
Jesienny liść oj przykro, że oszukaniec się trafił, ale to chyba dopiero 8dpo?
Iza strasznie mi przykro.
Hermeneg kciuki za pracę.
Heloł, helołHeloł ❤
Kawusia wjechała️