reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry z kawusią ☕

ja dzisiaj mam prawie cały dzień gabinecie z małymi przerwami więc już się boje, że nie ogarnę Waszego pisania 😅
Ja ostatnio coś budzę się non stop w nocy więc generalnie moje pomiary temperatury można sobie w dupkę wsadzić.. chyba pomyślę o pierścieniu owulacyjnym w następnym cyklu 🤔

@callina weź 10 głębokich wdechów i wydechów ❤️ objawy mogą być za równa na ciążę, progesteronowe jak i na miesiączke (ale do miesiączki masz daleko przecież)

Miłego dnia 😊❤️

już mi się łezki kręcą w oczach, bo czuję się okresowo .. a miałam się na razie aż tak nie przejmować, eh .. 😥 ale człowiek durny...
Ja wczoraj juz porzadnie sie czulam, ale zrobilam mocny dzien dla siebie, od razu zrobilo sie lepiej :)

Nie mniej to ja, u mnie juz pewniaczek, ale u Ciebie jeszcze wszystko jest niepotwierdzone! Poczekaj, nie nastawiaj sie od razu zle :) ♥️

już mi się łezki kręcą w oczach, bo czuję się okresowo .. a miałam się na razie aż tak nie przejmować, eh .. 😥 ale człowiek durny...

Moje „czucie okresowe” pokazało mi dwie kreski za 3 dni. Póki nie ma @ piłka w grze !

Dziś może będę w miarę na bieżąco, bo jestem w pracy 🤣

U mnie zimowo ale śnieg już ginie.
Jestem już po spacerku,małych zakupach żywieniowych i lecę pić drugą kawkę.
@Jesienny_lisc 🫂 te fałszywe kreski to zmora i pepino wg powinny być zakazane!

P.s. Widok na zamarznięte jezioro byłby ładniejszy gdyby nie budowa torów - rozkopane wszystko w piździec i tak przez kilka lat będzie 🙄

1000012374.jpg

Dzień dobry z kawusią ☕

ja dzisiaj mam prawie cały dzień gabinecie z małymi przerwami więc już się boje, że nie ogarnę Waszego pisania 😅
Ja ostatnio coś budzę się non stop w nocy więc generalnie moje pomiary temperatury można sobie w dupkę wsadzić.. chyba pomyślę o pierścieniu owulacyjnym w następnym cyklu 🤔

@callina weź 10 głębokich wdechów i wydechów ❤️ objawy mogą być za równa na ciążę, progesteronowe jak i na miesiączke (ale do miesiączki masz daleko przecież)

Miłego dnia 😊❤️

A jakie są teraz na rynku te pierścienie? Polecisz jakiś ?

Ale miałam sny dwie noce z rzędu… 😱
Pierwszy to, że byłam w ciąży i zaczęłam rodzić w szpitalu, nagle zrobiło się ciemno i taki blackout. Obudziłam się i widzę, że mam bliznę na brzuchu po cc taka ogromna i grube szwy. 🙄 dziecka nie było, a ja bałam się podnieść i przeżywałam bardzo, że miałam cesarkę ale jak już ruszyłam to okazało się, że to cięcie w ogóle nie boli…
A dziś znów byłam w ciąży i urodziłam córeczkę, naturalnie w łóżku w domu, po jednym skurczu partym , który nic nie bolał 🤭 a nagle patrzę, a na rękach zamiast dziewczynki mam chłopca 🫨 okazało się, że ktoś je podmienił i pół nocy szukałam tej swojej córki…

Masakra

U mnie zimowo ale śnieg już ginie.
Jestem już po spacerku,małych zakupach żywieniowych i lecę pić drugą kawkę.
@Jesienny_lisc 🫂 te fałszywe kreski to zmora i pepino wg powinny być zakazane!

P.s. Widok na zamarznięte jezioro byłby ładniejszy gdyby nie budowa torów - rozkopane wszystko w piździec i tak przez kilka lat będzie 🙄

Zobacz załącznik 1728113
I tak pieknie!

reklama
Do góry