reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Przenieśli mi.wizyte u chirurga na wtorek. Idealnie wszystko się układa, bo wcześniej miałam mieć w dniu testowania. No i co z tego 😓
Dzisiaj siedziałam znowu przybita w pracy. Ja naprawdę miałam nadzieję że do końca roku się uda 🥺

reklama
Dziewczyny u mnie bez happy endu , beta i progesteron zaczynają spadać , więc to była biochemiczna 😢 od początku coś było nie tak , ale wiadomo człowiek miał nadzieję . Wracam do Was , czekam na miesiączkę , mam nadzieję że będzie niedługo
Strasznie mi przykro :( mocno przytulam!
Konin koło Lichenia haha 😛 to miło wiedzieć że ktoś obok 😃
Dokladnie ten! 50 km mam do Konina 😂
Przenieśli mi.wizyte u chirurga na wtorek. Idealnie wszystko się układa, bo wcześniej miałam mieć w dniu testowania. No i co z tego 😓
Dzisiaj siedziałam znowu przybita w pracy. Ja naprawdę miałam nadzieję że do końca roku się uda 🥺
Nie dawaj sobie nigdy limitow czasu! To najgorsze co czlowiek moze sobie zrobic i to w kazdym aspekcie zycia! Zycie nie ma limitow, pamietaj o tym ♥️

Ciezki dzien dzis mialam, a przez okres jestem emocjonalnie rozwalona na kawalki, wiec wszystko co ciezkie przechodze podwojnie… nie ma jednak lekko w zyciu, ale mam wrazenie, ze ktos postanowil mna zagrac w bingo jesli chodzi o moje granice…
Ale trzeba sie podniesc, trzymac glowe wysoko, bo ja sama jestem osoba, ktora moglaby mnie zlamac, nikomu wiecej na to nie pozwole..

Dziewczyny u mnie bez happy endu , beta i progesteron zaczynają spadać , więc to była biochemiczna 😢 od początku coś było nie tak , ale wiadomo człowiek miał nadzieję . Wracam do Was , czekam na miesiączkę , mam nadzieję że będzie niedługo
Przykro mi bardzo :( Trzymaj się 🫂

Przykro mi 🩵 tak od siebie dodam, że nam się udało po biochemicznej zajść, także trzymam kciuki, oby kolejny cykl był owocny 🌼

Tak bez zabezpieczenia 1,5 roku. A z zastrzykami, lekami, to drugi cykl.
Rozumiem, ja też już mam ogromne parcie i każdy kolejny nieudany miesiąc potęguje mój stres... Jedyne, co udało mi się ostatnio wypracować, to takie odcięcie się od tych wszystkich myśli i emocji, tak jakby udaję, że to nie mnie ten problem dotyczy. Przy tym podejście typowo zadaniowe, czyli trzeba coś zbadać to idę i tyle, jakoś za bardzo nie roztrząsam. Ale zdaję sobie sprawę, że to nie jest rozwiązanie na dłuższą metę i pewnie też średnio zdrowe dla psychiki.
A wiecie, co u Was jest przyczyną niepowodzeń? Przepraszam, jeśli pisałaś wcześniej, ale ostatnio nie byłam na bieżąco. Domyślam się, że pewnie miewasz nieregularne owulacje, ale coś poza tym?

reklama
Do góry