reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dobry, dobry 😊 co prawda bez kawy, ale mam coś innego na przebudzenie 💪
Cześć moje drogie z siłeczki, ja w trakcie treningu i mówię Wam to musi byc dobry tydzień 🥰
Zobacz załącznik 1728802
Jak ja Cię podziwiam. Rano to ja zaspana szukam kawy w nie o treningu. Spie do ostatniej możliwej sekundy;) a myśl o odśnieżaniu samochodu wręcz przedłuża moje pozostanie w łóżku i kolejne 5minut

reklama
Jak ja Cię podziwiam. Rano to ja zaspana szukam kawy w nie o treningu. Spie do ostatniej możliwej sekundy;) a myśl o odśnieżaniu samochodu wręcz przedłuża moje pozostanie w łóżku i kolejne 5minut
Żeby była jasność, ja też toczę ze sobą walkę wieczorem czy pakować torbę. Rano już nie ma odwrotu, z budzikiem nie negocjuję-jak z terrorystą. Dzwoni to wstaje 😊

Dzień dobry. Spadł u mnie śnieg. Oczywiście na drodze szklanka, połowa cywilizacji na letnich. Jutro wizyta u dentysty a mają być jakieś armagedonowe opady, więc będę musiała ta wizytę przełożyć bo nie chce jechać w takich warunkach do niego 100 km :(

Żeby była jasność, ja też toczę ze sobą walkę wieczorem czy pakować torbę. Rano już nie ma odwrotu, z budzikiem nie negocjuję-jak z terrorystą. Dzwoni to wstaje 😊
Jak wejdzie sie w ten rytm to latwiej, nie mniej bezzmiennie podziwiam :D
Dzień dobry. Spadł u mnie śnieg. Oczywiście na drodze szklanka, połowa cywilizacji na letnich. Jutro wizyta u dentysty a mają być jakieś armagedonowe opady, więc będę musiała ta wizytę przełożyć bo nie chce jechać w takich warunkach do niego 100 km :(
O kurde… oby sie udalo znalezc jakis bliski termin…

Jak wejdzie sie w ten rytm to latwiej, nie mniej bezzmiennie podziwiam :D

O kurde… oby sie udalo znalezc jakis bliski termin…
Zapewne termin będzie na wtorek za tydzień. Czyli dni testowania. 10-11 dni po owulacji.

Nie wiem czy wtedy mogę wziąć znieczulenie. Zła jestem bo nawet jeśli dentysta by zarządził antybiotyk, to spokojnie teraz mogłabym wziąć do testowania. Ja wiem że szanse że się uda są jakieś 10% ale jednak wolałabym uniknąć tego stresu.

Hej wam, witam się kawka ☕️ coś ten listopad taki smutny, posępny 😞 tak jak @Kaalaa mówi mógłby już coś odczarować 🤞🏻
@marietta2112 wow, szacun za wytrwałość 😍
o toto, mam to samo 🙈 a co miesiąc mówię sobie że wrócę do domowych treningów, a tu ta jesienna pora nie idzie no 🫣

Ja bym normalnie wziela znieczulenie… duzo dziewcYn na tym etapie nie wie, ze jest w ciazy, pije, pali i co nie tylko, ale dzieciatko jest bardziej chronione.. ty nie idziesz sie spic, tylko wyleczyc zeby, serio nie wyrzucalabym sobie

reklama
Hej wam, witam się kawka ☕️ coś ten listopad taki smutny, posępny 😞 tak jak @Kaalaa mówi mógłby już coś odczarować 🤞🏻
@marietta2112 wow, szacun za wytrwałość 😍

o toto, mam to samo 🙈 a co miesiąc mówię sobie że wrócę do domowych treningów, a tu ta jesienna pora nie idzie no 🫣
Ja mam podobnie - niby nastawienie bojowe,żeby się rozruszać , trochę cellulitu ubić, mdm rozruszać a się kończy zawsze tak,że robię coś innego albo zwyczajnie łapie mnie leń i nic mnie zmotywować konkretnie nie może - nawet to ,że mój mąż jest ode mnie cięższy o jakieś 5 kg a wyższy prawie 20 cm 😂
Dopije drugą kawę i chyba sobie na macie pykne jakieś krótkie ćwiczenia 25min +- z grow with Jo i mdm ,gdy pralka będzie sobie pracować :)

Do góry