reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja bym normalnie wziela znieczulenie… duzo dziewcYn na tym etapie nie wie, ze jest w ciazy, pije, pali i co nie tylko, ale dzieciatko jest bardziej chronione.. ty nie idziesz sie spic, tylko wyleczyc zeby, serio nie wyrzucalabym sobie
No tak mi się wydaje. To by były pierwsze dni ciąży. Ani łożyska wtedy nie ma ani nic. Najwyżej poproszę o lżejsze znieczulenie

reklama
Dobry, dobry 😊 co prawda bez kawy, ale mam coś innego na przebudzenie 💪
Cześć moje drogie z siłeczki, ja w trakcie treningu i mówię Wam to musi byc dobry tydzień 🥰
Zobacz załącznik 1728802
Omg szacun dziewczyno 💪❤️ Ja za to zaczynam dzień od kebaba 😵🤣 domowego co prawda ale no jednak... Nie umiałam sobie odmówić 🤤 Zrobiliśmy wczoraj ten szalejący wszędzie przepis na doner kebab i powiem Wan że jest mega dobry 🔥

Dziad musi wkurzać przy poniedziałku powiadomieniami 😖

Załączniki

• IMG_0056.jpeg
    IMG_0056.jpeg
    95,7 KB · Wyświetleń: 51
Hej wam, witam się kawka ☕️ coś ten listopad taki smutny, posępny 😞 tak jak @Kaalaa mówi mógłby już coś odczarować 🤞🏻
@marietta2112 wow, szacun za wytrwałość 😍

o toto, mam to samo 🙈 a co miesiąc mówię sobie że wrócę do domowych treningów, a tu ta jesienna pora nie idzie no 🫣
Ja wczoraj zrobilam sobie porządki w sprzęcie w domu. Wniosek jest taki, że mikołaj musi mi przynieść nowa matę i z jednego kettla większego też bym przygarnęła jeszcze 🫣 nie wspominając, ze marzy mi sie bieżnia żeby dobijać jeszcze po południu kroczki przy serialu.

Hey dziewczyny. Ja 12dzien cyklu. Peak rano wylapalam .jutro wizyta u ginekologa to dowiem się czy dalej teoria sie sprawdza peak I odrazu owulacja.
Oba jajniki mnie napierdzielają.
Ja już mam taki lajt na to wszystko.
Na początku pierwszej stymulacji,byłam jak w amoku teraz trochę odpuściłam.
W grudniu nie zapisuje się na testowanie chcę jakoś przeżyć ten miesiąc.
Uporałam się z stratą ciąży ale na myśl że pod koniec listopada miałabym cesarskie cięcie to nie chcę moim smutkiem was dołować 😘

To u mnie 19dc i wiem, że nic nie wiem. Tak jak wcześniej cieszyłam się, że testy mi ładnie ciemnieją, tak nagle jeden był zupełnie jasny, później znowu lekko ciemniejszy i nie mam pojęcia, czy była ta owulacja czy jeszcze nie. Wczoraj miałam jakieś dziwne bóle, więc może... Niby mnie to w tym cyklu nie obchodzi, ale chyba jednak coś ten mój organizm nie ogarnia, więc pewnie zaczniemy starania od razu ze stymulacją. Trochę się boję, że jeśli się uda, to może być ciąża bliźniacza, bo do tej pory zawsze miałam dwa pęcherzyki, no ale co ma być to będzie 🤷‍♀️

reklama
W ogóle jak Wy podchodzicie do stymulacji? No bo jednak wtedy te pęcherzyki dojrzewają trochę hmm... sztucznie. Czy któraś z Was zgłębiała ten temat? Czy to może w jakiś sposób wpływać później na ciążę, na dziecko?

Do góry