reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę o to dopytać. Mi lekarz na NFZ nawet nie chciał dać skierowania na badania na początku ciąży jak usłyszał, że chodzę prywatnie gdzieś indziej
Dla mnie to też szok.
Ja dzisiaj jestem nerwowa byliśmy u innej lekarki z polecenia poza kliniką i mi do głowy nakładka że jest źle, endometrium dzień po owulacji 7,7 że za małe, że tsh 2,6 to dużo za dużo… mam całą litanię badań i suplementów i leków i stresuję się tym endometrium. W piątek było 8,5… Boże idę po południu do mojego stałego lekarza jeszcze porozmawiać co dalej ale już mam poczucie że dupa już po cyklu już koniec
Tsh faktycznie dobrze by było zbić. Ale z tym endometrium bez przesady. I nie martw się. Bo ovitrell też poprawia endometrium. A takie 8,5 do 7,7 to jednak może być błąd pomiaru.

Podczytywalam dzisiaj delikatnie, ale juz nic nie pamietam co mialam odpisac, w kazdym razie trzymam kciuki za te najblizsE kreski, zeby daly nadzieje w tym listopadzie, sorki, ale nie macie wyjscia, ktos musi miec 2 😂

Zapisalam sie do endo na przyszly tydzien! ♥️ podjade w sobote do labu, wydam majatek, drugi zostawie na wizycie, ale jest nadzieja, bo ten lekarz nie patrzy na normy laboratoryjne, tylko leczy jak trzeba, oby!

Pytanko zasadnicze, bo nigdy nie bralam badan w doagnostyce przez neta, jak kupie, oplace jak to ogarnac potem na miejscu? Przychodzi jakos kod, ktory podaje?

Facetom łatwo powiedzieć 🙈 widziałam że pytałaś wcześniej, ja mam w zanadrzu właśnie te obydwa z rosska i ten faStep co z owulacyjnymi w zestawie były 🫣trzymam kciuki za jutro 🤞🏻
Ten fastep wyłapał mi ładnego duszka,który był ciążą 🤌🏼
Gdy nie było ciąży to nigdy mi chujocienia nie pokazał. Ale ja mam czasami dobre pomysły,że znalazłam ten zestaw i cieszy mnie to ,że możecie z niego korzystać :)
Wiem ,że są owulaki 30 szt napewno na Amazon ale ciążowe mi się jeszcze w oczy nie rzuciły bo zniknęły chyba z allegro 🫣🙄🤔

Załączniki

• 1000012215.jpg
    1000012215.jpg
    869,3 KB · Wyświetleń: 11
Ten fastep wyłapał mi ładnego duszka,który był ciążą 🤌🏼
Gdy nie było ciąży to nigdy mi chujocienia nie pokazał. Ale ja mam czasami dobre pomysły,że znalazłam ten zestaw i cieszy mnie to ,że możecie z niego korzystać :)
Wiem ,że są owulaki 30 szt napewno na Amazon ale ciążowe mi się jeszcze w oczy nie rzuciły bo zniknęły chyba z allegro 🫣🙄🤔
Był kiedyś na amazonie Od dwóch miesięcy niedostępny. Ja używałam, raz zrobił mnie w CH. Ale tylko raz, a cena była naprawdę rozsądna

reklama
To u mnie 19dc i wiem, że nic nie wiem. Tak jak wcześniej cieszyłam się, że testy mi ładnie ciemnieją, tak nagle jeden był zupełnie jasny, później znowu lekko ciemniejszy i nie mam pojęcia, czy była ta owulacja czy jeszcze nie. Wczoraj miałam jakieś dziwne bóle, więc może... Niby mnie to w tym cyklu nie obchodzi, ale chyba jednak coś ten mój organizm nie ogarnia, więc pewnie zaczniemy starania od razu ze stymulacją. Trochę się boję, że jeśli się uda, to może być ciąża bliźniacza, bo do tej pory zawsze miałam dwa pęcherzyki, no ale co ma być to będzie 🤷‍♀️
Oj ja jak bym chciała dwa pęcherzyki i bliźniaki 🤭🤭

Do góry