reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hej 🙋‍♀️

Ja przyznam, że piszecie tyle, że po prostu nie jestem w stanie nadrobić.

Wysyłam przytulasa do wszystkich z gorszym dniem.

U mnie pięknie zasypało na biało.

I test też biały, ale sikałam proforma, bo starań w płodne nie było, świadomie.
Także czekam na okres, mam nadzieję, że przyjdzie jutro. Mam do zrobienia hormony od endokrynologa, zobaczymy co tam wyjdzie :)

reklama
Tak pomyślałam, że właściwie to przekicam z Wami na grudniowy bo z kim będę rozmawiała o staraniach jak od pewnego czasu mam tylko Was 🥹
Poza tym planuję wypróbować kilka świątecznych przepisów to chociaż Wam zdjęcia powrzucam 🎄
Milo tak z rana poczytac racjonalna decyzje! 😂 poza tym! Chcialam przypomniec, ze poczatek roku nadal wedlug planow nalezy do Ciebie, wiec gdzie Ty chcesz sie zawijac ja przepraszam bardzo :D myslisz, ze odpuscimy to swietowanie jak pojawia Ci sie 2 kreski?! :D

Witam się ciepła, drugą już kawa :) u nas pięknie biało, poszłam z psem na spacer i co..pierwszy śnieg i pierwsza gleba :) musiałam potem 5 min telefonu szukać bo wyfrunął z kieszeni przy upadku. Takze sezon uważa za otwarty.

Przytulam za te białe kreski :( ale żeby Pink tak oszukał...masakra

reklama
Milo tak z rana poczytac racjonalna decyzje! 😂 poza tym! Chcialam przypomniec, ze poczatek roku nadal wedlug planow nalezy do Ciebie, wiec gdzie Ty chcesz sie zawijac ja przepraszam bardzo :D myslisz, ze odpuscimy to swietowanie jak pojawia Ci sie 2 kreski?! :D

Obawiam się, że dwie kreski jakie ujrzę najszybciej to będą co najwyżej na teście na covid albo grypę 🤣🤣

Do góry