reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dokładnie, mam czarne włosy i ściąga to kolor więc trzeba farbować, wiadomo nie od razu
Ale i tak warto :D kiedys mowili, ze trzeba odczekac 14 dni z farbowaniem po, ale testowalam wlasnie 2 dni po i jest ok, chyba gorzej tuz przed by bylo
Oba, kochana, oba i nic nie chciało ruszyć, myślałam, że na zawał zejdę bo naprawdę w sobotę mi zależy na byciu już po;p ale skoro się jutro rozkręci to powinno się udać.
To sie nazywa zaangazowanie! :D ale widzisz, wszystko sprzyja! Do soboty juz nie powinno byc sladu!

reklama
I ja się witam w listopadzie! ❤️ dzisiaj wyłapałam pik na teście, @kami1094 proszę, zapisz mnie na testowanie 15.10 🥹 we wtorek mam wizytę i potwierdzimy czy wszystko pękło jak powinno.
Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza. Wcześniej prowadziła mnie moja serdeczna koleżanka, która uczciwie mi powiedziała, że słabo się czuję w niepłodności i przekierowała do kogoś innego i to był strzał w 10 🥹 Powiedziała, że poprzedni cykl będzie długi i na stracenie ale w tym owulacja będzie w normalnej porze i jak narazie to się sprawdza 🥹🥹🥹

Kiedyś byłam "gadzieczarą" ale odkąd przeprowadziłam się na wieś i pracuję zdalnie to już w to nie idę jakoś. Nie mam takiego zegarka 🙈 do pracy budzę się w miarę na czas bez budzika i chociaż dobudzić się nie mogę to jakoś wstaję. Więc od 3 lat praktycznie nie korzystam z budzika i dlatego boję się, że nie zareaguję na niego 🤣

W takim razie też bym się bała, że nie wstanę 🤣
A zastrzyk będziesz robiła sobie sama? Mnie wszystkie robił mąż 😅

W takim razie też bym się bała, że nie wstanę 🤣
A zastrzyk będziesz robiła sobie sama? Mnie wszystkie robił mąż 😅
Mam to szczęście, że mi narzeczony robi 🙈 Jak ostatnio musiałam jednen sobie sama zrobić to mam 3 ślady w jednym miejscu, już prawie się wbijałam i cofałam rękę. Niby już przywykłam bo w tym roku to naprawdę chyba z 1000 tych zastrzyków było, po 2 transferze miałam dni kiedy musiałam robić 4 zastrzyki dziennie 😳 ale dalej panikuję jak muszę je robić sama 😬

Ja chcę żeby patrzał i asystował żeby widział jaka ja jestem biedna 🤣😅 a prawdę mówiąc mnie nie boli ten zastrzyk 🫣

Ja dlatego chcę żeby je robił 😀 ale on akurat kompletnie nie ma z tym żadnego problemu, jakiś czas temu swojej mamie robił domięśniowe w tyłek co już w ogóle dla mnie jest hardcorem 🫣

Mam to szczęście, że mi narzeczony robi 🙈 Jak ostatnio musiałam jednen sobie sama zrobić to mam 3 ślady w jednym miejscu, już prawie się wbijałam i cofałam rękę. Niby już przywykłam bo w tym roku to naprawdę chyba z 1000 tych zastrzyków było, po 2 transferze miałam dni kiedy musiałam robić 4 zastrzyki dziennie 😳 ale dalej panikuję jak muszę je robić sama 😬
Może mam większą oponkę na brzuchu dlatego mnie tak nie boli 🤣🫣 wbijam się jak igła w balonik haha

reklama
Może mam większą oponkę na brzuchu dlatego mnie tak nie boli 🤣🫣 wbijam się jak igła w balonik haha

Ojjj wątpię żebyś miała większą oponkę niż ja 🤣🤣🤣🤣🤣 ale u mnie to nie jest kwestia oponki tylko paniki, że muszę sama sobie to robić 🤦 wiesz ja już miałam tyle zastrzyków, jedne są mniej bolesne drugie bardziej. Teraz od 2 tyg mam jeden rano drugi wieczorem trudno już znaleźć miejsce gdzie nie było wkłucia 🙈 ale fakt, że samo wkłucie nie boli bo to cieniutkie igły, tylko po zastrzyku boli, po jednych robią mi się takie wręcz guzki 🙄

Do góry