reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja marzyłam o synu więc wiem jak to czasem można się rozczarować. Ale prawda jest taka, że ktoś by się nie urodził to i tak się zawsze kocha! ❤️

Pozamawìałam pierwsze świąteczne rzeczy do domu 😍
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta 🥰🎄

reklama
Ja miałam w telefonie od lat zgromadzoną listę imion dla córki. Chyba z 10 imion, które mi się podobały. Dla chłopaka nie było tam ani jednego imienia i potem był problem. 😅
Haha 😆 ja mam tylko trzy imiona. Jedno dla dziewczynki dwa dla chłopca. Mąż je zatwierdził. O większej ilości imion nie myślę bo przepadnę w rozważaniach 😁

Ja marzyłam o synu więc wiem jak to czasem można się rozczarować. Ale prawda jest taka, że ktoś by się nie urodził to i tak się zawsze kocha! ❤️

Pozamawìałam pierwsze świąteczne rzeczy do domu 😍
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta 🥰🎄
Ja wypieram ze świadomości święta i w sklepie omijam ozdoby świąteczne. Zaczęłam się starać po świętach a tu wiosna lato jesień i już zima znowu święta i ja dalej nie w ciąży. Wypieram z mózgu święta najdłużej jak się da. Bo przecież w lato ja poszłam pierwszy raz do kliniki myślałam że do świąt to już na pewno będę w ciąży taaaa 😆

Ja wypieram ze świadomości święta i w sklepie omijam ozdoby świąteczne. Zaczęłam się starać po świętach a tu wiosna lato jesień i już zima znowu święta i ja dalej nie w ciąży. Wypieram z mózgu święta najdłużej jak się da. Bo przecież w lato ja poszłam pierwszy raz do kliniki myślałam że do świąt to już na pewno będę w ciąży taaaa 😆

Eh, u mnie to będą już trzecie Święta w które powiem sobie, że na następne już na pewno będzie nas więcej 😅

reklama
Ale mów co zamówiłaś ja zamówiłam tylko kurtynę świetlną na okno, sześciometrową bo w zeszłym roku miałam małą i była super. W tym roku to jedyna rzecz a co do reszty to wypieram święta. Mój mąż wczoraj zaczął mówić że chce pięknie przystroić dom bo przyjedzie moja rodzina w święta i dałam mu wolną rękę

Do góry