reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Tulę Cię. Wczoraj też pożarłam się z Mężem, też mam płodne i wczoraj siedziałam przybita że musimy działać. Na szczęście konflikt zażegnany, najpierw rozmowa a potem działanie. Napewno się pogodzicie🥰 tak jak dziewczyny pisały, szkoda miesiąca na fochy i wbiłam sobie to do głowy że i tak zaraz będzie dobrze a te ważne dni przepadną. Trzymam kciuki żebyście szybko doszli do porozumienia ❤️
Nie no pewnie sie pogodzimy, ale nawet jesli tak do tematu wroce juz po plodnych, bo mnie wczoraj tak wpienil, ze no niestety nie potrafie odpuscic i zapomniec, bedzie to we mnie siedzialo dopoki nie wyprostuje tematu.. tym bardziej, ze on mnie wkurzyl, nie ja jego, zreszta musze mu po prostu pdYpomniec, ze takiej to ze swieca szukac i chyba sie zapomina!

reklama
Nadrobiłam was i już nie chce mi się szukać cytować 😅

Ja mam listę 10 imion dla dziewczynki i 10 dla chłopca, ale mój wybredny mąż nie daje pola do popisu. Także wybraliśmy zgodnie Lidia i Maciej, raczej 😅

Ale dzisiaj piękna pogoda, zero wiatru, cudownie! Pochodziliśmy po parku, pije kawkę jeszcze 😃

Po wypłacie na poprawę humoru obiecałam sama sobie action i świąteczne szaleństwo 🫡

Zrobiłam dzisiaj test ciążowy żeby sprawdzić czy mi się ovitrelle wypłukało. Zastrzyk miałam tydzień temu w sobotę o 18, jest niedziela 15:30 a na teście o czułości 25, nie wyszło totalnie nic. Zatem będę mogła robić normalny test ciążowy w czwartek i ovitrelle nie powinno mieć wpływu. Szybko mi się wypłukało ‚sztuczne’ hcg

@kin28 czekam na zdjecia światecznych zakupów 🥹🎄

Wczoraj jak zamawiałam kalendarz adwentowy dla córki na urodziny to wzięłam sobie mini wodę toaletową z tej samej serii co ostatni balsam do ust Yope. Jestem mega ciekawa jak pachnie 🥹
I nie ukrywam, że najchętniej to bym już wskoczyła w sweter z reniferem 🤣

Zawsze to było takie moje skryte marzenie aby móc się podzielić z najbliższymi ciążową nowina właśnie w święta 🤩
Nic nie mów bo mi się oczy zmoczą, za cztery dni tradycyjnie negatywny test a gdybym chciała ogłosić ciążę w święta powinien wyjść pozytyw…

Zrobiłam dzisiaj test ciążowy żeby sprawdzić czy mi się ovitrelle wypłukało. Zastrzyk miałam tydzień temu w sobotę o 18, jest niedziela 15:30 a na teście o czułości 25, nie wyszło totalnie nic. Zatem będę mogła robić normalny test ciążowy w czwartek i ovitrelle nie powinno mieć wpływu. Szybko mi się wypłukało ‚sztuczne’ hcg
Oby prawdziwe HCG już się pokazało
I test był pozytywny 😍

reklama
Zawsze to było takie moje skryte marzenie aby móc się podzielić z najbliższymi ciążową nowina właśnie w święta 🤩

Nic nie mów bo mi się oczy zmoczą, za cztery dni tradycyjnie negatywny test a gdybym chciała ogłosić ciążę w święta powinien wyjść pozytyw…

Jeszcze wszystko przed Wami! 🥹🤞🏻
Wiem, że ciężko czasem myśleć pozytywnie ale wyjkrzeszmy z siebie chociaż odrobinę nadziei ❤️

Do góry