Jane Doe
Fanka BB :)
A to mówisz o tym z dziś tak?Zobacz za pare godzin. Mi pokazywało nic. A potem patrzę a tam dwie krechy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A to mówisz o tym z dziś tak?Zobacz za pare godzin. Mi pokazywało nic. A potem patrzę a tam dwie krechy![]()
My też mamy zgrzyt z imionamiNadrobiłam was i już nie chce mi się szukać cytować
Ja mam listę 10 imion dla dziewczynki i 10 dla chłopca, ale mój wybredny mąż nie daje pola do popisu. Także wybraliśmy zgodnie Lidia i Maciej, raczej
Ale dzisiaj piękna pogoda, zero wiatru, cudownie! Pochodziliśmy po parku, pije kawkę jeszcze
Po wypłacie na poprawę humoru obiecałam sama sobie action i świąteczne szaleństwo![]()
Też bym chciała, już mam nawet pomysł jak by to wyglądałoZawsze to było takie moje skryte marzenie aby móc się podzielić z najbliższymi ciążową nowina właśnie w święta![]()
Nie polecam tak robić - przy staraniach o pierwsze dziecko zrobiłam tak w pierwszym cyklu i tylko niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieję, bo ciąży nie byłoZobacz za pare godzin. Mi pokazywało nic. A potem patrzę a tam dwie krechy![]()
TakA to mówisz o tym z dziś tak?
Wiem.My też mamy zgrzyt z imionamiDla chłopca jeszcze jako tako, ale dla dziewczynki chyba żadnego nie ma co by nam obojgu się podobało
Też bym chciała, już mam nawet pomysł jak by to wyglądało
Nie polecam tak robić - przy staraniach o pierwsze dziecko zrobiłam tak w pierwszym cyklu i tylko niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieję, bo ciąży nie było![]()
Ja tam bardzo nie lubię listopada bo w ten miesiac miałam przywitać na świecie dzidziusia
A teraz niedługo miną dwa lata i dalej nic
Ok sprawdziłam po 1,5h jest jakiś chujocień ale to pewnie ta kreska taka co się pojawia jak się kisi test albo ovitrelle wybiło
Makijaż zawodowo@Cukierkowa26 przykro mi bardzo z powodu sytuacji ze znajomymi, najważniejsze, że kryzys zażegnany.
@Jane Doe czytam z sentymentem wpisy kosmetykowe, sto lat temu zajmowałam się makijażem też zawodowo, dziś już tylko na własny użytek, ale w kosmetykach mam dobrej klasy auto.
@KiedyPytam trzymam kciuki za Ciebie.
@Kejti9247 bardzo się cieszę z pięknego pęcharzyka na normalnym etapie cyklu.jakbym miała taką możliwość to również sama napie*dalałbym sobie USG.
Coś jeszcze miałam w głowie, ale demencja wjechała, więc dopiszę jak mi się przypomni.![]()
Moje pierwsze "dziecko" miało też być listopadowe... Mimo,że kilka mc po tej pierwszej ciąży, która skończyła się biochemem - mam córkę z maja - to zawsze w sercu myślę o tym listopadowym Robaczku, i o czerwcowym, sierpniowym, kwietniowym,które później straciłam... Ehhh to jest takie dziwne uczucie,gdy zbliżają się tamte "daty z OM"Ja tam bardzo nie lubię listopada bo w ten miesiac miałam przywitać na świecie dzidziusia
A teraz niedługo miną dwa lata i dalej nic