reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@kin28 czekam na zdjecia światecznych zakupów 🥹🎄

Wczoraj jak zamawiałam kalendarz adwentowy dla córki na urodziny to wzięłam sobie mini wodę toaletową z tej samej serii co ostatni balsam do ust Yope. Jestem mega ciekawa jak pachnie 🥹
I nie ukrywam, że najchętniej to bym już wskoczyła w sweter z reniferem 🤣
Ja oszalałam na punkcie perfum unisex ale ich cena zwala z nóg… mówię sobie że kupimy sobie na walentynki wspolne perfumy… juz jednej wspólne mamy tej samej marki :D i to czasem śmieszne bo to moje ulubione i jak czasem wyjeżdżam np służbowo to mąż się pyta gdzie jego ulubione perfumy schowałam. Kto pierwszy ten lepszy 😆

reklama
Zrobiłam dzisiaj test ciążowy żeby sprawdzić czy mi się ovitrelle wypłukało. Zastrzyk miałam tydzień temu w sobotę o 18, jest niedziela 15:30 a na teście o czułości 25, nie wyszło totalnie nic. Zatem będę mogła robić normalny test ciążowy w czwartek i ovitrelle nie powinno mieć wpływu. Szybko mi się wypłukało ‚sztuczne’ hcg
Zobacz za pare godzin. Mi pokazywało nic. A potem patrzę a tam dwie krechy 🤣

reklama
Do góry