Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja to w ogole czasem trzymam tydzien, bo nie mam jak wywalić zeby nikt nie widział i nigdy nic się nie pojawiło. Moze faktycznie test innej firmyMacie..nie róbcie tego w domu
To jak zwiększyłaś przypadkiem do 5,0 to się nic nie stanie, tylko powiedz lekarzowi. Ludzie standardowo biorą do 7,5 mg nawet, a słyszałam że w ciężkim pcos 10. W najgorszym wypadku będziesz mieć 3 zamiast 2 jajeczek albo 2 zamiast 12,5 mg
Dzięki za informacje. Ja totalnie nie w temacie, bo pierwszy cykl i się przeraziła. Powiem powiem. Moze przypadkiem zwiekszylam nasze szanseTo jak zwiększyłaś przypadkiem do 5,0 to się nic nie stanie, tylko powiedz lekarzowi. Ludzie standardowo biorą do 7,5 mg nawet, a słyszałam że w ciężkim pcos 10. W najgorszym wypadku będziesz mieć 3 zamiast 2 jajeczek albo 2 zamiast 1![]()
U mnie dawka startową to było 5,0mg więc to dość standardowe powinno być wszystko okDzięki za informacje. Ja totalnie nie w temacie, bo pierwszy cykl i się przeraziła. Powiem powiem. Moze przypadkiem zwiekszylam nasze szansew takim razie już przebieram nóżkami na piątkowy monitoring
![]()
No zrobię co mi zostało. Ale tym razem wywalę.Wez kurde nie pij za duzo przed i powtorz wieczoremno i rano
ja serio u Ciebie nie wiem.. widze miejsce, gdzie ta kreska powinna byc, w moich bialych nawet tego miejsca nie widzialam, pytanie czy testowa czy nie..
Oo jak już masz śluz to ja bym już zaczęła owulaki.Ja też jestem antysiłownia.lubię sport ale zdecydowanie bardziej dynamiczne rzeczy.
Swego czasu regularnie graliśmy z Mężem w squasha, teraz ciężko, bo trzeba załatwić opiekę ale cały czas sobie obiecuję, że do tego wrócimy.
Ja też wywalam testy od razu. Jak kreska ma być to będzie widoczna od razu.
Ja mam dziś 8dc i już śluz płodny się zaczyna pojawiać. Zastanawiam się kiedy zacząć owulaki, bo standardowo owu mam ok 19dc. Na razie jajniki się nie odzywają, chyba poczekam aż zacznę coś czuć albo rzeczywiście jutro nadal będzie się ten płodny utrzymywać
Myślisz?Oo jak już masz śluz to ja bym już zaczęła owulaki.